2777
2789
عنوان

کارم خریت هست؟

272 بازدید | 23 پست

از دوس پسر و مخصوصا رابطه....  سی قبل ازدواج خوشم نماید خیلی هم آدم سخت نظری هستم در انتخاب شوهر یعنی حتمی خوشگل از صد 70حتمی بالایی 190چون خودم 180قدمه حتمی فوق خوش اخلاق ثروت هم دو سه میلیارد داشته باشه خودمم23سالمه تهش 26سال باشه اصلا این پسر اینطوری پیدا میشه؟ 

ممخصوصاخدا باور بودند و باکرگی اش برام مهمه 

آیا این خریت منه که حس میکنم همچین کسی پیدا میشه؟ 

کی عین من تا حالا دوست پسر نداشته از کی شروع کردین هنوز برام دیره؟

تو دوستاتون کسی عین من که دوست پسر نداشته با این که با اخلاق و خوشگل بوده هست؟ همش حس میکنم پخمه کسی عین من نیست فقط خودم اینطوری ام دلداریم بدین اینطور بمونم یا شجاعت که منم شروع کنم روابط دوست پسر اینا

.

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایسا زنگ بزنم سفارشی بزنن برات

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

من دوسپسر ندارم و نداشتم ولی انتظاراتت دیگه خیلی بالاس

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
احتمال مجرد موندنتون ۱۰۰ به بالاس

وای چیکار کنم تو دوست خاتون کسی مثل این ملاک هارو داره هم قد 190هم باکره هم خوش اخلاق این مهم ترین ملاک هامه

درخواست دوستی از هر جنسیتی   (ممنوع)

سلام.شما بهتره در مسابقات المپیک در رشته ی خودشیفتگی شرکت کنید،قطعا مقام اول رو میارید....

بعد شما که دنبال این ویژگی ها هستی،مطمئنی اون طرف هم شما رو میخاد؟‌خودت رو کامل میدونی؟

این حرفا همش کشکه

واقعیت زندگی چیزی دیگه ایس...ولی خب این صحبت ها نشون میده شما خیلی خیلی خامید،بعنی بچه اید