به نظرتون ۲۳ سالمه ،سبزه ام ، بابام سرهنگ ، دوتا ماشین . خونه ، زمین تم داریم چقدر دوباره شانس ازدواج دارم دوباره خیلی افسردگی گرفتم حالم خیلی بد یکی از فامیلامون هست هشت سال طلاق گرفته هنوز خو استگار نداره یا پیر مرد یا زن دوم براش میاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکسی یه شرایطی داره عزیزم. دختردایی من ۲ بار جدا شد و ازدواج سومش تو ۳۵ سالگی بود، الان هم با شوهرش ایران نیستن و خیلی هم خوشبختن. یه وقت میبینی ارتباطاتشون اونقدری نیست که موردهای بیشتر و بهتری ببینه، هزارتا فاکتور توش دخیله. تو که سنی نداری خیلی هم فرصت داری برای آینده.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
اشتباهت این بوده که تو سن پایین ازدواج کردی. الانم اگه فقط قصدت اینه که شوهر کنی که بقیه پشت سرت حرف نزنن و از افسردگی دربیایی بازم ممکنه اشتباه انتخاب کنی. ضمناً تو ازدواج مهم این نیست که بابات چی داره مهم اینه که خودت کی هستی چی داری که با شریک زندگیت به اشتراک بذاری. نه فقط مادی. همه چی.