beutigirl مدیر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 114 عنوان دوران عقد | مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 41 پست رفتوامدتون باخونواده همسر چجوریه یعنی هرچن وقت یبار میرید سر بزنید به اونها وقتی شوهرتون نباشه 1400/03/15 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beutigirl مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 114 خودش بیشتر موقع ها هس😁 ولی اره وقتی نبود توقع داشت برم خب میرفتی؟چجوری رفتار میکردی ک ناراحت نشه از نرفتنت؟
پرنسس_مــــــــهربان عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2817 اخه یسری حرفا میزنن که واقعا اذیت میشم ازطرفیم به نامزدم نمیگم..رفتنو که یبار رفتم ولی خب من خ ... البته کار درست همینه با نامزدت بریگفتم شاید ادم های خوبی هستن که گفتم برو اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.✌️ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم شود!
beutigirl مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 114 البته کار درست همینه با نامزدت بری گفتم شاید ادم های خوبی هستن که گفتم برو میشه بگی که چطور رفتار کنم ک همسرم از نرفتنم دلخور نشه؟
جیگرررررررررررر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 11708 خب میرفتی؟چجوری رفتار میکردی ک ناراحت نشه از نرفتنت؟ ن بازم نمیرفتم خیلی مادرشوهرممهربونه ها ولی کلن خجالت میکشم تنهایی برم خونشون نامزدمم ناراحت میشد یکم بحث و قهر میکردیم تموم میشد😅 «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡ ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
beutigirl مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 114 ن بازم نمیرفتم خیلی مادرشوهرممهربونه ها ولی کلن خجالت میکشم تنهایی برم خونشون نامزدمم ناراحت ... مرسی ازینک جواب دادی بمنانشاالله که همیشه خوشبخت باشی
جیگرررررررررررر عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 11708 مرسی ازینک جواب دادی بمن انشاالله که همیشه خوشبخت باشی «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡ ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
پرنسس_مــــــــهربان عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2817 میشه بگی که چطور رفتار کنم ک همسرم از نرفتنم دلخور نشه؟ بگو عزیزم بدون تو انگار چیزی کمه...بی تو دلم میگیرهدوست دارم هر وقت تو هستی منم بیام اونجابهش بگو به جای تنهایی رفتن اگر بخوای ،دفعاتی که با تو میام اونحا رو بیشتر میکنم اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.✌️ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم شود!
رستا۸۱ عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 10574 من با خدش میرم خیلی کم والا اونجا چیکار داریم😁 اونخُداستکِمهرَبونبَخشندست:/ مَنفاصلهخَندیدنمتارددادنمیلَحظَس🌊💯⚖😏 آدماییواسهماعخاصنکِماروبااخلاقبَدمونخاصَن🤙🏾📿🦂 🔞 ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯 کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
شادی_1372 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2634 مندوستمهفتهایسهروزمیرهخونهمادرشوهر😏زنگکهبهشمیزنممیگهالانتواسنپهستم
beutigirl مدیر استارتر عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 114 بگو عزیزم بدون تو انگار چیزی کمه...بی تو دلم میگیره دوست دارم هر وقت تو هستی منم بیام اونجا بهش بگ ... مرسی از اینک جوابمو دادی امیدوارم بهرچی که میخوای برسیو خوشبخت شی
پرنسس_مــــــــهربان عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 2817 مرسی از اینک جوابمو دادی امیدوارم بهرچی که میخوای برسیو خوشبخت شی فدات شم مهربونان شاالله یک عمر با عشق کنار هم زندگی کنین اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.✌️ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم شود!