2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دوهفته ای یه بار. اصصصلا باهاشون صمیمی نشووو فاصله رو حفظ کن اگه از الان زیاد بری توی زندگی ...

من خودمم عقیدم همینه ولی همسرم ۲۰روزه ک نیس بخاطر شغلش وازم توقع داشت ک هفته یبار یروز کامل اونجا میبودم چون پدرمادرش تنهان اینطور نبوده ک نرم تواین چن روز یبار رفتم وگاهی اوقاتم زنگ میزنم بهشون..به همسرمم گفتم ک نگران نباشه و کار خودمو انجام میدم

خودمم کاربریمو دوس داشتم فدات😂😐 یهوییو غیر منتظره تاپیکمو بخون💣😑

باشه الان میخونم حیف شد اسمش شیک بود🙄😂

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
یعنی شوهرتون توقع نداشت ازتون؟

دوستم اول اینکه راه دور بودم

دوم اینکه الان هم که ازدواج کردیم سالی یکی دو بار بیشتر نمیریم

همسرم اصلا وابسته شون نیست...اونها هم توقعی ندارن

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
دوستم اول اینکه راه دور بودم دوم اینکه الان هم که ازدواج کردیم سالی یکی دو بار بیشتر نمیریم همسرم ...

چقدر خوب عزیزم..منم همسرم وابسته نیس بهشون ولی چون تنهان توقع داره ازم ک برم سر بزنم بهشون ولی من دلم نمیخواد عادتشون بدم 

چقدر خوب عزیزم..منم همسرم وابسته نیس بهشون ولی چون تنهان توقع داره ازم ک برم سر بزنم بهشون ولی من دل ...

اگر انتظار دارن هفته ای یکبار برو

فکر کن مادر پدر خودت هستن

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
همسرتون توقع نداشت در نبود خودش برید ب مادرپدرش سربزنین؟

خودش بیشتر موقع ها هس😁

ولی اره وقتی نبود توقع داشت برم 

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
اگر انتظار دارن هفته ای یکبار برو فکر کن مادر پدر خودت هستن

اخه یسری حرفا میزنن که واقعا اذیت میشم ازطرفیم به نامزدم نمیگم..رفتنو که یبار رفتم  ولی خب من خودم دلم نمیخاد حرمتی که بینمون هست شکسته بشه و براشون تکراری شم بخاطر همین دلم نمیخواد بدون نامزدم خیلی برم خونشون