کاریانا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 4 عنوان پریود 100 بازدید | 5 پست سلام خانم هامن 7روزازپریودیم گذشته خیلی ببخشیدنفغ خیلی خیلی زیادی دارم واسهال واستفراغ دارم فشارمم پایین طب ولرزهم دارم شکمم هم به شدت دردمیکنه یعنی ازچی میتونه باشه 1400/03/15 | 10:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
royaa21 عضویت: 1400/01/16 تعداد پست: 3034 بارداری# 🐰 ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
آرامبخش_قوی عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 894 اگر متاهلی . امکانش هست باردار باشی .اگر مجردی میتونه یکی از دلایلش کیست تخمدان داشته باشی در قلب زیبا و الهی من تو چقدر فراوانی 🍃🍃🍃🍃.
naaargesi عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 127 احتمالا بارداری اگر دور کسی بسیارگردی اگرچه بس عزیزی خار گردی
آرامبخش_قوی عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 894 اگر متاهلی . امکانش هست باردار باشی . اگر مجردی میتونه یکی از دلایلش کیست تخمدان داشته باشی در هردو صورت باید بری تحت نظر پزشک متخصص زنان در قلب زیبا و الهی من تو چقدر فراوانی 🍃🍃🍃🍃.
naaargesi عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 127 منم میتونم سوالمو اینجا بپرسم؟ اگر دور کسی بسیارگردی اگرچه بس عزیزی خار گردی