2777
2789

دلت رو بده به خدا و این چرندیات رو باور نکن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱دعا نویس خوب۲ سوره بقره ب مدت چهل روز۳پول فراوان برای دادن ب دعا نویس🤔

رفتنت آنقدرها هم که فکر میکنی فاجعه نبود:من مثل بیدهای مجنون ایستاده میمیرم💔بیر نصیحت دییرم سیزدن اوتور 🖤بیرینی سوسن اگر آلاتما🖤او کَسین عاقبتین خار اِلییب🖤سن اونون گوزلرینی آغلاتما😞
اگه قبول ندارید از کسی ک بلده بپرسیده اژدها تو قهوه نشونه چیه؟؟؟

قبول ندارم 

اصلا فال رو قبول ندارم الکیه 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حالا غیر دعا نویس رفتن باید چیکار کرد چیکار کنیم باطل شه ؟ چون بد جوری پسرش رو سمت خودش جذب کرده هرکی اسم مادرش رو بیاره بد جور قاطی میکنه اصلاااا قبلنا اینجوری نبود

قبول ندارم  اصلا فال رو قبول ندارم الکیه

خیلی ترسیدم .من میدونم ذات این پیرزن خرابه دقیقا هم‌گفت .نمیدونم چیکار کنم چی بخونم چطور باطل کنم ؟ اخه ی دعا توخونش پیدا کردم آب ریختم انداختم اشغالی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز