2777
2789
عنوان

💚یاحسین💚

61 بازدید | 12 پست

السلامُ عَلَیکَ یا اباعَبْدِاللّه وَ عًلی الاَرواح الّتی حَلَت بِفنائک عَلَیکَ مّنی سلامُ اللّه ابداً" ما بَقیتُ وَ بَقیَ اَلیلِ وَ النهاروَ لا جَعَلَ اللّهَ آخِرَ اَلعَهدِ منی لزیارَتکُم اَلسلامُ عَلی الحُسین وَعَلی علی بن الحُسین وَعَلی اُولاد الـحسین وعَلی اَصحاب الحُسین. وعلی اخ الحسین ابوالفضل العباس

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

التماس دعا

محتاجم به دعا🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
التماس دعا

محتاجم به دعا🙏

برام دعا کنید حاجت روا بشم

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
برام دعا کنید حاجت روا بشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍃🌹

عزیزم یه خواهر دارم سی و سه ساله خیلی بداخلاقه یه خواستگار داره ده ساله جور نمیشه بنظرت ازدواج میکنه ...

عزیزم من از کجا بدونم. منکه غیب گو نیستم.

بداخلاقیش احتمالا بخاطر ناکامی هاش در زندگی هست و دلش پره. درکش کنید شما باهاش مدارا کنید. انشالله خوشبخت بشه و شما هم از دیدن خوشبختیش خوشحال بشید🌹

عزیزم من از کجا بدونم. منکه غیب گو نیستم. بداخلاقیش احتمالا بخاطر ناکامی هاش در زندگی هست و دلش پره ...

فدای تو عزیزم اشتباه کردم از حس ششماي سایت پرسیدم میگن سه سال دیگه شما به اینا اعتقاد دارین ??

به خودم قول میدم برای هر چیزی یک بار غصه بخورم

الهی حاجتروا شی عزیزم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
فدای تو عزیزم اشتباه کردم از حس ششماي سایت پرسیدم میگن سه سال دیگه شما به اینا اعتقاد دارین ??

من تا بحال وارد تاپیک حس ششمی ها نشدم.‌نمیدونم