2777
2789
عنوان

خانه کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 19 پست
یه بار اثاث کشی کردیم خونه بابام بعد از ۵ سال دوباره برگشتیم خونه خودمون.آره دلمون تنگ میشد

جرا اخع

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا مجرد بودم و خونه بابام نداشتیم بعد از عروسی هم تا 7 سال خونه مادر شوهر بودم تا اینکه اولین اسباب کشی زندگیمو کردم.. سخته تا جابجا شی چندماه زمان میبره دلمم واسه اولین خونم همیشه تنگ میشه و اما حالا راحتی و استقلال رو حس میکنم.. میگم کاش از اول مستقل بودم.. بازم خدارو هزارمرتبه شکر.. 

برگشتین

پایین مغازه شوهرمه دوطبقه بالاش خونمونه.شوهرم یه مغازه دیگه گرفت تقریبا نزدیک بابام اینا.بچه هامم صبح میرفتن خونه بابام بعضی وقتا شبم میموندن من تنها میموندم خونه .بابام یه خونه داره اجاره میده.ما رفتیم اون خونه.بعد از ۵ سال شوهرم برگشت مغازه قبلیش گفت دوره سختمه بیام اونجا برگردم بخاطر همون برگشتیم خونه خودمون😊چون خونه بابام حیاط داره اونجا راحتتر بودم ولی خب به هر حال خونه خودم نبود

خدا جون مواظب عشقام باش(شوهرم  پسرام  خونوادم)