2777
2789
عنوان

سلام🙋‍♀️من تازه وارد هستم😉

293 بازدید | 37 پست

سلام 

شبتون بخیر🌌

دوستان من تازه واردم😊لطفا فالوم کنید❤️

اصل هم بدین باهم آشنا بشیم😚

خودم ستایش اصفهانی ام و 20 سالمه🤗

من به رنگ رژم بیشتر اهمیت میدم تا حرفای آدما💄😏

سلام 

فالو ندار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا یکم امکانات کمه فالو نداره که هیچ کاربرا صلاحیت پاک کردن تاپیکشون رو هم ندارن، کامنتا رو هم دیر کنیم دیگه هیچوقت نمیتونیم پاک کنیم

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟

گلم فالو نداره اینجا 

اسی:استارتر ینی کسی ک تاپیک میزنه 

نی نی یار:ادمین سایت

عکس گذاشتی یا پست زیر سه دقیقه میتونی پاک کنی یا اگ موند همون ساعتی ک‌گذاشتی روز بعد میتونی پاک کنی

تاپیک ک میزنی کسی پست بزاره دیگ پاک نمیشه اگ قفل کرده باشی هروقت بخای میتونی پاک کنی

طناز 22مشهد