2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزی❤...شکر خدا بد نیستم...تو چطوری گلم؟

خوبم منم شکر خدا فداتشم... 

یکی اینجا هست... خیلیییی شبیه توئه ..

دلم برا اونم تنگه... خبری ازش ندارم ..

@پروا__  

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بعدی فردا اونی که ازش متنفری میاد خونتون😑

نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺       @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺

بعدی پریود میشه 😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بعدی داری بابا میشی😑😂😂😂😂😂😂😂😂

نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺       @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺
خوبم منم شکر خدا فداتشم...  یکی اینجا هست... خیلیییی شبیه توئه .. دلم برا اونم تنگه... خبری ا ...

خدانکنه گلم شکرخدا که خوبی

عه مگه من و دیدی عزیزم؟  من عکس نذاشتم توی سایت به اون صورت...

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨