قدم قدم گناه(چـه مرگـمونـ بـودکهـ آآرزوکـردیمـ بـزرگـ شـیـمـ)😑دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺 @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺
۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
نازگل۲۰۰۰سابق هستم🥺میدونم همتون فراموشم کردین ولی تو این سایت یه عشقی دارم که مطمئنم از یادش نرفتمبا اینکه دلشو شکستم ولی مطمئنم هنوزم بم فک میکنه🥺 @eshqbpayanmخیلی دوست دارم شیما جونم🥺لطفا لطفا اگه کسی یک درصد منو شناخت و تو ذهنش بودم(هرچند غیرممکنه)به نی نی یار پیام بدین برم گردونه🥺