2777
2789
عنوان

سکوت درمانی!

829 بازدید | 3 پست

ﻫﻨﮕﺎﻣﯿﮑﻪ ﻧﻤﯿﺪﺍﻧﯽ ﭼﻪ ﺑﮕﻮﯾﯽ، ﭼﻪ ﭘﺎﺳﺦ ﺩﻫﯽ ﻭ ﯾﺎ ﭼﻄﻮﺭ ﺑﮕﻮﯾﯽ،

ﻓﻘﻂ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ!

ﮔﺎﻫﯽ ﻧﮕﻔﺘﻦ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻦِ ﺳﺨﻨﺎﻥِ ﺁﺷﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺳﺒﮏ ﻣﯿﮑﻨﺪ …

ﺩﺭ ﺁﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ .

ﯾﮏ ﻭﻗﺘﻬﺎﯾﯽ ﺳﻌﯽ ﮐﻦ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﺭﺍ ﺑﺒﻨﺪﯼ ﺑﺮ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﻧﯿﺶ ﺩﺍﺭ،

ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻧﺖ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯽ ﺳﮑﻮﺕ ﺭﺍ ﺗﻤﺮﯾﻦ ﮐﻨﺪ …

ﺁﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﮐﻪ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯼ ﭼﻪ ﺷﺪ ﻭ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﺮ ﺳﺮﺕ ﺁﻭﺍﺭِ ﻣﺼﯿﺒﺖ ﺁﻣﺪ، ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﻣﻘﺼﺮ ﻧﮑﻦ،

ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻦ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞِ ﺍﺻﻠﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﯿﺎﺑﯽ !

ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺣﺲِ ﺍﻧﻔﺠﺎﺭ ﺩﺭ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎﯾﺖ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ ﺳﮑﻮﺕ ﺭﺍ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﮐﻦ،

ﮐﻪ ﺫﻫﻨﺖ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﺎ ﻗﻠﺒﺖ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺗﺼﻤﯿﻤﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﺩ .

.

.

ﯾﮏ ﻭﻗﺖ ﻫﺎﯾﯽ ” ﺳﮑﻮﺕ” ﭘﺎﺳﺦِ ﻫﻤﻪ ی ﺩﺭﺩﻫﺎﺳت…

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

منم وقتی خونوادم‌زنده بودن دیگه از تبعیضاتشون خسته شده بودم هروقت زنگ میزدم عین آدمهای بیحال سلام میگفتم. میگفتن خوبی؟ میگفتم آره. چند تا سوال دیگه هم می پرسیدن منم عین ربات فقط بله و خیر میگفتم اوایل خونوادم  میگفتن چرا اینجوری شدی روزه گرفتی بیحال شدی؟ چیه؟ هیچی نگفتم چندین بار به ذهنم اومد بگم بخاطر رفتارهای شما من اینجوری شدم ولی بازم چیزی نگفتم یه مدت اینجوری حرف زدم عادت کردن . منم راضی ام چون نه صمیمی شدم نه جنگ و دعوا پیش اومد سرد برخورد میکردم. الانم دارم یاد میگیرم با همه همینجوری باشم سرد و بی روح . در حد سلام و بله و خیر جواب بدم 

منم وقتی خونوادم‌زنده بودن دیگه از تبعیضاتشون خسته شده بودم هروقت زنگ میزدم عین آدمهای بیحال سلام می ...

سکوت کردن بیشتر هنگامی استفاده میشه که آدم تصمیم عجولانه ای نگیره و بیشتر از فکرش استفاده کنه تا به نتیجه درست تری برسه بعلاوه اینکه گفتار و بیان تاثیرگذارتری به زبون بیاره ...این روش بیشتر شما رو منزوی میکنه و این اصلا خوب نیست!

واقعا متاسفم ای کاش مینشستی با خانواده خیلی آرام و در کمال احترام صحبت میکردی و مشکل حل میشد....یا اینکه فکر میکردی ببینی دلیل این تبعیض چی میتونست باشه و برطرفش کنی... دلیل اینکه چرا با دیگران(همه) هم همین روند و ادامه میدی و متوجه نشدم!!! فکر نمیکنی شاید خودتم مقصر باشی؟! 

سرد بودنت آدما رو ازت دور میکنه به فکر آینده اتم باش که حداقل دو تا دوست خوب برای دردودل کردن داشته باشی...آدما نیاز دارن به همصحبتی ....

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.