خیدی مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عنوان کات کردم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 208 پست سلام خانوما بعد از ۵ سال ۴۰ روزه که کات کردم با دوست پسرمسر حساسیت ها و گیر های الکی اون امروز پروفایلش گذاشته و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است منظورش چیه اخه؟؟😭 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤ 1400/03/15 | 00:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کمککککککک۱۱۱۱ عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1689 طرف منم اینو گفت چون خانوادش مجبورش میکردن به خصوص پدرش شما چه تصمیمی گرفتین؟
65_mahshar_nasim عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 2356 چون گفت باید نزدیک خانوادم زندگی کنیم منم گفتم چرا نزدیکشون ،تو که اینقدر دوسشون داری کلا باه ... 🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتم یعنی عقل تورو باید بین همه دخترای مملکت تکثیر کنیم بلکه شاید به خودشون بیان🤣🤣🤣
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 پیام نداده بهت ن دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 خودت چ عکسایی میزاری رو پروفت ؟ اینو بگو از خدا دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25648 خوبم تو چطوری گلم افتضاح😐🥺 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
مرواریددرخشان عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 10538 شما چه تصمیمی گرفتین؟ جدا شدیم نه سر این مسئله کلا خانوادش بهانه های الکی میاوردن جدامون کردن خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 اگر تموم کردن از طرف تو بود منظورش اینه منم خدایی دارم منظورش اینه دوتامون باهم تموم کردیم گفتش هر جا میری اطلاع بده فقط منم گفتم میرم خونه دوستم گفت نرو منم رفتم شد کات دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
65_mahshar_nasim عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 2356 الان ذوق میکنی که میگه مال منی، (من ک با لفظ مال منی کاملا مخالفم، چون ما ملک و زمین نیستیم که مالک ... بابا کلا از بحث خودمون هم بگذریم فردا پس فردا ما بچه دار هم خواهیم شد اگه اون بچه دختر بشه توسط پدرش انقد محدود میشه که عقده ای میشه پس بهتره به خاطر نسل اینده هم که شده از انتخاب اینجور ادما خود داری کنیم
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 الان خوندم که گفتی حتی به اصلاح کردنتم گیر میداد !!! حق داشتی 😔😔 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عزیزم منم پارانویید داشتم ولی برا اونی که دوسش داشتم یه روشنفکر تمام عیار بودم چون نمیخاستم محدود شه ... ولی این فکر میکرد چون دوستم داره فقط باید خودش ببینه تیپ زدنامو خوشش نمیومد مرد غریبه ببینه و.. دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 الان ذوق میکنی که میگه مال منی، (من ک با لفظ مال منی کاملا مخالفم، چون ما ملک و زمین نیستیم که مالک ... دقیقا میترسم با انتخابم بدبخت شم😓 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
کمککککککک۱۱۱۱ عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1689 جدا شدیم نه سر این مسئله کلا خانوادش بهانه های الکی میاوردن جدامون کردن ببین دلش باهات نبوده و دنبال بهونه بوده منم دلم با پسره نبود دیگه و در به در دنبال بهونه بودم بپیچونمش و همینکارم کردم 😅
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 افتضاح😐🥺 تو دیگه چرا گلم☹ دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤