2777
2789
عنوان

کات کردم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 208 پست
نه فکر میکنی این حسا طبیعیه حتی من که برای اولین بارم ۵ ماه فقط دوست بودم این حس تورو داشتم  د ...

مرسی گلم امیدوار شدم انشالله که توام خوشبخت بشی و همیشه لبات بخنده❤

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا با خودت ایطوری میکنی

اون شما رو واسه ازدواج نمیخاد فقط برا سرگرمی میخاسته

بعدش میره زنشو انتخاب میکنه

ول کنین این دوست پسرا رو تو رو خدا

همش استرس 

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
همون و خدایی که بشدت کافیست دختراست 

😂😂😂😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
باورت میشه دو سه سال اول انقدر عاشقش بودم نمیومدم جلو خودم میرفتم وقتی نبود قهر میکردم دلتنگش شدید م ...

حساسیت زیاد، روح زنو نابود میکنه،، کلا به فنا میده همه چیووو

ارزش نداره برگردی دوباره به این رابطه ی سمی

چون این اقا بدتر میشه که بهتر نمیشه 

باورت میشه دو سه سال اول انقدر عاشقش بودم نمیومدم جلو خودم میرفتم وقتی نبود قهر میکردم دلتنگش شدید م ...

ببین همین دیگه اوایل عاشق بودی الان سرد شدی ولی نمیتونی بپذیری که رابطه ی ۵ ساله تهش هیچ بشه 

دوس داری این اشتباهی که کردی به یه نتیجه ای برسه 

الانم بین دوراهی نتیجه ی اشتباه و درست گیر کردی 

و دوست داری به خودت تلقین کنی که بخاطر عشق پای این انتخاب اشتباه موندی 

منم تجربشو داشتم گذشتم و بعد اون زندگیه واقعی و عشق واقعیو تجربه کردم نه اسارت 

خیدی جان حالت چطوره

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
نمیدونم گلم ولی طبق نشونه هایی ک بود عاشقم بود  فقط زیادی روم گیر بود ی جوری انگار پارانوئید د ...

عزیزم ازدواج دیگه غرور نمیشناسه که

اگه میخاستت زودترپا پیش میذاشت

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
عزیزم شما فک میکنی، دوسش داری، نه شما نه اون اقا، همدیگرو دوس ندارید، وابسته اید بهم 5 سال، خب معلو ...

عزیزم اون مریضه وگرنه خیلی کارا کرده برای اثبات دوست داشتن 

ولی خب نمیتونه این اخلاقاشم بزاره کنار میگه فقط برای خودمی قرار نیس برای بقیه خودتو خوشکل کنی ازدواج کردیم برای خودم فقط خوشکل کن

با این که عروسی های مختلط دارن ولی اصلا خوشش نمیومد عروسی مختلط بگیریم چون دوست نداشت مردا منو ببینن و....

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤