خیدی مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عنوان کات کردم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 208 پست سلام خانوما بعد از ۵ سال ۴۰ روزه که کات کردم با دوست پسرمسر حساسیت ها و گیر های الکی اون امروز پروفایلش گذاشته و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است منظورش چیه اخه؟؟😭 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤ 1400/03/15 | 00:46 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 طبیعیه خب چرا گلم دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
cruella عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 208 دقیقا مثلا ب پوشش و رفت و امد و سرکار رفتن و .. گیر بود روم خب دیگه زندگی سخت میشد میخوای زندگی در آرامش داشته باشی نه ناراحتی اون با هر کس دیگه ای هم باشه به مشکل میخورن مطمئن باشه مگه طرفش مازوخیسم باشه و لذت ببره از تحقیر و توهین و زور گفتن
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 خب دیگه زندگی سخت میشد میخوای زندگی در آرامش داشته باشی نه ناراحتی اون با هر کس دیگه ا ... اخه تو حضوری پیشش میرم زیاد گیر نمیده ب ارایش و پوششم دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
cruella عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 208 اخه تو حضوری پیشش میرم زیاد گیر نمیده ب ارایش و پوششم تو چت گیر میده فرقش چیه من با کسی بودم تو چت خوب حرف میزد و وابسته میکرد ولی حضوری اصلا خوب نبود فرقش چیه آدم دورو و دروغگو و مریض ممنوعهههه
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 تو چت گیر میده فرقش چیه من با کسی بودم تو چت خوب حرف میزد و وابسته میکرد ولی حضوری اصل ... خداییش من ازش دروغ گویی و دو رویی ندیده بودمولی اینکه بهم خیلی گیر میده اذیتم میکنه دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 دوست دختر جدید داره خدا رو گذاشته چ ربطی ب دوست دختر دارهبعدم اینکه تو اکانتی ک با من چت میکنه گذاشته میدونمم چکم میکنهچون من امروز متن از خدا گذاشتم اونم اینو گذاشت دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
cruella عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 208 خداییش من ازش دروغ گویی و دو رویی ندیده بودم ولی اینکه بهم خیلی گیر میده اذیتم میکنه گیر دادنش غرور کاذبش همون پارانوئید که میگی چیزای خوبی نیستن لیاقتت کنار یه مریض بودن نیست فیلم ملی و راه های نرفته دیدی چقد مریضه شوهره و شکاکه و مغرور نمیزاره بیرون بره به لباس و حرف زدنشم تو جمع گیر میداد عادی نیستن اینجور آدما کلا
خاله_غورباقه عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 952 خدا رو گذاشته چ ربطی ب دوست دختر داره بعدم اینکه تو اکانتی ک با من چت میکنه گذاشته میدونمم چکم میکن ... شک نکن یکیو جات آورده پسرا بی دوست دختر یک روز طاقت ندارن
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عه منم با عشقم دوروزه قهرم همینو گذاشتم پروفایلم😁 😂😂😂تو باید میزاشتی و خدا ناب ترین مجنون دنیای من است دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خانم_دبیر_آینده عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 8092 😂😂😂تو باید میزاشتی و خدا ناب ترین مجنون دنیای من است 🤣🤣🤣🤣🤣
soodeh73 عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 699 خداییش من ازش دروغ گویی و دو رویی ندیده بودم ولی اینکه بهم خیلی گیر میده اذیتم میکنه خودت میگی گیر بود روم، اذیت میشدم! باش کات کردم!! الان میگی کاش برگرده؟؟؟؟؟؟ اگ میخایی برگرده که نباید از گیراش اذیت شی!!!!!!
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 گیر دادنش غرور کاذبش همون پارانوئید که میگی چیزای خوبی نیستن لیاقتت کنار یه مریض بودن نیست فی ... اره عزیزم فیلمو دیدم دقیقا خیلی سخته زندگی کردن با اینجور آدما ولی خب دله دیگه ۵ سال باهاش بودم... دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 شک نکن یکیو جات آورده پسرا بی دوست دختر یک روز طاقت ندارن ما قهر زیاد داشتیم ی سریم بعد یک ماه برگشت دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤