پسرم وقتی بچه دومم دنیا اومد کلا دیگ ن جیشش میگ ن پی پیش تو شلوارش میکنه خیلی بد شده کلا یاد گرفته بود داد و بیداد کردم چنبارم کتکش زدم ولی فایده نداشت امروز زنگ زدم مشاور تلفنی میگف دوباره پوشک کن دعواشم نکن بدتر میشه میگفت نزار تو شلوارش بکنه مادرشوهرم میگ مشاور چرت میگه نباید پوشک کنی باید دعواش کنی موندم بخدا
به هیچ عنوان بچه رو تنبیه بدنی نکن، چطور از دلت میاد. یه مدت پوشک کن، توجه شما بخاطر نوزادتون خیلی از پسرتون خواه و ناخواه کم شده، براش بیشتر وقت بگذار.
مادرشوهرت غلط کرده که پیشنهاد کتک بچه دو ساله رو صادر می کنه بچه میاری باید صبر و توان و هزینه هم کنی چند ماه پوشک کن بعد دوباره شروع کن واقعا متاسفم برات بچه به اون کوچیکی زدن داره؟
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
افرین ادامه بده تا لکنت هم بگیره😐 عزیزمن اون خیلی بچه س شما در حقش ظلم کردی از الان یه هوو اوردی سرش خواهشا هی ریپلای نکنید بنظر من اختلاف سنی کم دقیقا عین هوو هست برا بچه. شما الان باید همه حواست و وقتت و محبتت برای اون میشد همشو تقسیم کردی تازه طفلکو کتک هم میزنی؟ نکن بخدا پشیمون میشی بچت یه عقده ای به تمام معنا میشه
این حرف ها چیه هر دو چرت گفتن بیشتر وقتت رو برای بچه اول بذار فقط به اون محبت کن بچه دوم کوچیکه معنی تفاوت و تبعیض رو فعلا نمیفهمه پوشکش هم نکن فقط یه سره بهش محبت کرد تو شلوارش بذار بکنه ببر بشورش اصلا انگار اتفاقی نیفتاده اگه بهش بیشتر محبت نکنی مشکلات بیشتری برات بوجود یعنی چی کتکش بزن مگه بچه غیر مادرش کی رو پناه داره
اره کارات رو حتما ادامه بدی چند روز دیکه به جز جیش کردن لکنت هم بهش اضافه میشه، از خدا بترس برو با همون مادرشوهر عاقلت زور ازمایی کن ، دختر عموی منم پسرش رو کتک می زد و می نداخت اتاق الان پسرش چندین ساله لکنت گرفته هر چقدر هزبنه می کنن فایده نداره الان پسر دوازده ساله یک کلمه هم حرف نمی زنه حالا خود دانی به کارات ادامه بده
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اگه پوشکش کنی از پوشک گرفتنش روالی سخت تر از قبل برات میشه پوشکش نکن و فقط یکسره بهش محبت کن من پسر بزرگم سه سال بود دقیق که دوقلوهام بدنیا اومدن ولی ابنقده اون رو سرشتر از محبتم میکردم که اصلا هیچکدوم از مشکلات های مادرها با بچه های دوم رو نداشتم به دوقلوهام میرسیدم ولی فقط کارهای ضروریشون رو حتی وقتی پسرم بیدار بود اون ها رد بغل هم نمیکردم