2777
2789
عنوان

شما بودین حرف مشاورو گوش میدادین یا مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت غلط کرده که پیشنهاد کتک بچه دو ساله رو صادر می کنه بچه میاری باید صبر و توان و هزینه هم کنی چند ماه پوشک کن بعد دوباره شروع کن واقعا متاسفم برات بچه به اون کوچیکی زدن داره؟

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

تو رو خدا بهش محبت کن

اون سنی نداره فقط دو سالشه

منم با همین فاصله بچه دار شدم

توجهم نسبت به پسر بزرگم کم شد بچه معلوم نیست به خاطر عفونت یا تغذیه دچار بیماری مزمنی شده که هر روز باید بزنم توی سرم

امروز زدمش کردمش تو اتاق چراغ خاموش کردم 😭😭بعد خودم نشسم کلی گریه کردم دم ب دقیقه دارم شلوار میشور ...

افرین ادامه بده تا لکنت هم بگیره😐 عزیزمن اون خیلی بچه س شما در حقش ظلم کردی از الان یه هوو اوردی سرش خواهشا هی ریپلای نکنید بنظر من اختلاف سنی کم دقیقا عین هوو هست برا بچه. شما الان باید همه حواست و وقتت و محبتت برای اون میشد همشو تقسیم کردی تازه طفلکو کتک هم میزنی؟ نکن بخدا پشیمون میشی بچت یه عقده ای به تمام معنا میشه

به بچه انقدر استرس وارد نکن 

فردا دندون قروچه میکنه تو خواب یا لکنت میگیره یا ناخن میجوه بعد نمیفهمی مشکل از کجاست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

این حرف ها چیه هر دو چرت گفتن بیشتر وقتت رو برای بچه اول بذار فقط به اون محبت کن بچه دوم کوچیکه معنی تفاوت و تبعیض رو فعلا نمیفهمه پوشکش هم نکن فقط یه سره بهش محبت کرد تو شلوارش بذار بکنه ببر بشورش اصلا انگار اتفاقی نیفتاده اگه بهش بیشتر محبت نکنی مشکلات بیشتری برات بوجود یعنی چی کتکش بزن مگه بچه غیر مادرش کی رو پناه داره 

امروز زدمش کردمش تو اتاق چراغ خاموش کردم 😭😭بعد خودم نشسم کلی گریه کردم دم ب دقیقه دارم شلوار میشور ...

مادر بودن خیلی ارزشمنده چرا قدر بچه ی سالمت رو نمیدونی و داری خودت اونو بیمار روحی و روانی میکنی ؟؟؟؟حرف مشاور کاملا درسته اصلا بچه رو نزن

گناه اون بچه چیه شما بدموقع بادار شدی؟؟

اصلا تا چند ماه به نجس و پاکی و کثیفی فکر نکن 

فقط سلامت روان خودت و بچه ات مهمه

گاهی کوچیکه رو بخوابین با بزرگه بازی کن

شعر بخون 

داستان بخون

براش غذا تزئین کن

بخدا وندی خدا چشمام پر اشک شد

اون بچه گناهی نکرده شما ناخواسته بچه دار شدید

اره کارات رو حتما ادامه بدی چند روز دیکه به جز جیش کردن لکنت هم بهش اضافه میشه، از خدا بترس برو با همون مادرشوهر عاقلت زور ازمایی کن ، دختر عموی منم پسرش رو کتک می زد و می نداخت اتاق الان پسرش چندین ساله لکنت گرفته هر چقدر هزبنه می کنن فایده نداره الان پسر دوازده ساله یک کلمه هم حرف نمی زنه حالا خود دانی به کارات ادامه بده

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

اگه پوشکش کنی از پوشک گرفتنش روالی سخت تر از قبل برات میشه پوشکش نکن و فقط یکسره بهش محبت کن من پسر بزرگم سه سال بود دقیق که دوقلوهام بدنیا اومدن ولی ابنقده اون رو سرشتر از محبتم میکردم که اصلا هیچکدوم از مشکلات های مادرها با بچه های دوم رو نداشتم به دوقلوهام میرسیدم ولی فقط کارهای ضروریشون رو حتی وقتی پسرم بیدار بود اون ها رد بغل هم نمیکردم