2777
2789

من رفلاکسی ام دلم برا چایی لک میزنه 🤧

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام ب نظرم پیش ی دکتر متخصص گوارش مراجعه کنید

رفتم بدون عکس وسونو گفته زخم معده داری باید بیایی بسوزونیش بنظرتون سوختن‌زخم معده خوبه

_____________////////"""""""""
بابام عصاره شیرین بیان میخورد زخم معده داشت میگفت بهتر میکنه .البته تهش با دارو خوب شد امپرازول میخو ...

اره میگن شیرین بیان خیلی خوبه 

رفتم بدون عکس وسونو گفته زخم معده داری باید بیایی بسوزونیش بنظرتون سوختن‌زخم معده خوبه

اول ک عکس و سونو نداره معده و روده

برای معده اندوسکوپی و برای روده کولونسکوپی

معده از دهنتون ی شیلنگ ک سرش دوربین وصله میکنن داخل و وضعیت معده و نای و ... ر نگاه میکنن

پیش ی تخصص گوارش خوب و درست حسابی برید

پشت گوش هم ننداز

ی دکتر متخصص گوارش خوووب پیدا کن برو

احتمالا بگه اندوسکوپی بشی

هزینه اش زیاده

میتونی بری بیمارستان دولتی ک کمتر شه هزینه اش یکم

اول ک عکس و سونو نداره معده و روده برای معده اندوسکوپی و برای روده کولونسکوپی معده از دهنتون ی شیل ...

باشه حتما اینجا که من رفتم خوب نبود همیشه درد ندترم بعضی وقتا درد میکنه وچندبار دکتررفتم گفتن اسید معده هم هست نمیدونم یه دکتر دیگه میگفت میکروب معده داری

پشت گوش هم ننداز ی دکتر متخصص گوارش خوووب پیدا کن برو احتمالا بگه اندوسکوپی بشی هزینه اش زیاده م ...

باشه حتما چون میگن اگه ادم نره سرطان معده میگیره خدایی نکرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز