2777
2789
عنوان

حال روحی بد

1149 بازدید | 25 پست

دوستان خواهره من ۲۶ سالشه اونوقت یه مدتیه که به خاطر یسری مشکلاتی که کلا برای خانوادمون پیش اومده ، عصبی و افسرده شده .

البته کلا ادم شادی نبود قبلا ولی الان چند وقته که دیگه این عصبانیت هاش شدید تر شده ، چند روز پیش خودش برای جلسه اول رفت پیش یه روانشناس ، اونوقت اون خانم روانشناسم بهش ۱ نوع داروی ارام بخش داد و یسری راهکار ها داد که بتونه اعصابشو کنترل کنه.

و خواهرمم اون دارو رو داره مصرف میکنه.

ولی مثلا هنوزم اعصابش گاهی اوقات خیلی بد جور بهم میریزه ، مثلا امروز رفته بود حمام بعد در حمام رو از پشت قفل کرده بود و داشت همش خودشو میزد و جیغ میزد و همه ی وسایل داخل حمام رو پرت میکرد.

که اخر سر که اومد بیرون داغون کرده بود خودشو.

چنتا وسیله شکستنی داخل حمام رو زده بود شکونده بود.

دوستان شما به نظرتون این حالتا بیشتر از روی افسردگیه درسته؟

شما کسی رو داشتین توی اطرافیان که اینطور باشه؟

روانپزشک نیازرداره تو این مرحله

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب یه دارو داره مصرف میکنه  دیگه نمیدونیم چکار باید بکنیم

روانشناس نه صلاحیت تجویز دارو داره و نه شناخت کافی

بیماریشون کنترل نشده و عود کرده نیاز به دخالت روانپزشک هست

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
زمان میبره دارو اثر کنه. منم افسردگی شدید دارم بیشتر خودمو میزنم وقتی حمله بهم دست میده البته من ۶ ...

ببخشید شما چرا به این حالت دچار شدین؟

ینی مثلا غم بزرگی رو تجربه کردین؟

ببخشید شما چرا به این حالت دچار شدین؟ ینی مثلا غم بزرگی رو تجربه کردین؟

بله من مامانم تومور مغزی گرفت همون زمان رحمش دچار مشکل شد و تخلیه کردین بعد دکتر به داداشم مشکوک به سرطلن شد و بردبش آزمایش هسته همون موقع پای بابای شکسته بود مادرم جراحی شده بود تو خونه بودن‌

و من باهمسرم مشکل داشتم در حال جدا شدن بودم اینها فقط گفتنی بود ناگفتها بماند.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.