خوشگل_خانووم مدیر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1716 عنوان همسایمون😡😡 | مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 33 پست همسایمون تو بالکنش پرنده نگه میداره این پرنده هم هی صدا میده 😒اعصاب نذاشته برام یکم انسان باشین دیگه اهصبح ساعت ۶ از صداش بیدار شدم 😑میخوام برم دم خونش نظرتون چیه ؟ برم یا چیکار کنم؟ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. 1400/03/14 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zanbagh1361 عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1575 اره شاید برم بگم بهشون شایدم نگم و با این صدا بسازم و بسوزم😔 حالا ما هر روز اول صبح چهار بلبل میشینن رو سیم برق میخونن من عاشق صداشونم لذت میبرم اگه نیان دلتنگ میشم میگم نکنه کسی شکارشون کرده
zanbagh1361 عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1575 والا ما قبلا آپارتمان بودیم همسایه ها اصلا همکاری نمیکردن اومدیم خونه حیاط دار که فقط خودمون باشیم ا ... داخل شهر بزرگ زندگی میکنید چون تجربه ندارم دوست دارم بدونم به خاطر امکانات شهر میخوام برم
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1716 حالا ما هر روز اول صبح چهار بلبل میشینن رو سیم برق میخونن من عاشق صداشونم لذت میبرم اگه نیان دلتنگ م ... واایی دو بیا خونه ما پشیمون میشی حالا قبلا فقط صدا گنجشک بود الان اینم اضافه شده🤣🤣بیای اینجا فک کنم عمرا دیگه این حرفو بزنی صبح ها آدم فک میکنه تو باغ پرندگان هست 🤦♀️🤣 درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.
خوشگل_خانووم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 1716 داخل شهر بزرگ زندگی میکنید چون تجربه ندارم دوست دارم بدونم به خاطر امکانات شهر میخوام برم نه ما شهرمون کوچیکه اگه امکانات اطراف خوب باشه و جای خوبی باشه که همسایه هاش خوب باشن دیگه عاالیع درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.