2777
2789
من شوهرم توی کار لپ تاپ هست  الان رفتم تاپیکای قبلیتو دیدم که لپ تاپ میخواستی  میخوای هن ...

اره گلم تا دوسه هفته دیگه میخوام بخرم

بی زحمت ازش میپرسین چ مارکی بهتره گلم

اره گلم تا دوسه هفته دیگه میخوام بخرم بی زحمت ازش میپرسین چ مارکی بهتره گلم

میخوای اگه دوس نداری شماره بدی آیدی اینستا بدم دایرکت بهم پیام بدی راهنماییت کنم عزیزم؟

«سررشته‌ی همه‌ی کارها به دست خداست»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجله نکن ایشالا یک بخت خوب میاد عزیزم خواستگار میاد برات؟

نه یه چندوقته دیگه خواستگارم نمیاد خودمم راستش بیرون خیلیییی سنگینم هیچوقت شماره دادن نگرفتم الان پشیمونم😢

نه یه چندوقته دیگه خواستگارم نمیاد خودمم راستش بیرون خیلیییی سنگینم هیچوقت شماره دادن نگرفتم الان پش ...

خوب کردی

باز سرکار آشنا شدن یا محیط دانشگاه معقول تره

تو خیابون اعتماد نکن

آدم روانی زیاده بخدا

شاغلی؟

همینجا بهت درخواست دادم گلم

من تازه واردم اصلا بلد نیستم ☹️

نمیخواد حتی همدیگه رو فالو کنیم اگه دوس نداری 

ولی این آیدی اینستامه دوس داشتی پیام بده برای لپ تاپ عزیزم

«سررشته‌ی همه‌ی کارها به دست خداست»
خوب کردی باز سرکار آشنا شدن یا محیط دانشگاه معقول تره تو خیابون اعتماد نکن آدم روانی زیاده بخدا ...

اره واقعا.نه گلم این ترم تموم میکنم تودانسگام ازکسی شماره نگرفتماا یعنی دراین حد بی ارزه😣

چجوری اخه توروخدا بگو

والا شوهرم دوستم بود هیییچ قصد ازدواجی هم نداشت شرایطشم نداشت، دیگه من ازش خوشم اومده بود ،بعد که ازش خوشم اومد خیلی دیر به دیر و  غیر مستقیم ازش از خصوصیات زنی که دوست داره باهاش ازدواج کنه پرسیدم ،بعد کم کم ادای اونی رو در اوردم که اون دوست داشت . یکم خسته کننده و پروسه طولانی ایه ، ولی تضمینی جواب میده، خودمو خواهرمو دوستام همه از همین راه شوهر کردیم،،بعد از ازدواج هم برگردبه حالتی که خودت دوست داری😂 ، اهان راستی یچیزی هم حتما باید بگی اینه که همیشه بگو از مجردی عشق میکنم از ازدواج متنفرم، هر از گاهی هم تو ذهنت یه خواستگار بساز بهش بگو اومدن خواستگاریم ولی من ندیده ردش کردم  با خنده، 😂😂😂😂 اگه جواب نداد بیا بزن تو سرم 😂😂😂😂 تضمینیه

،

هااا یچیز دیگه هم که باید انجام بدی مثلا وقتی طرفت یچیزی از خصوصیات زن ایده آلش گفت ، یادت بمونه چند ماه دیگه همون حرفشو بزن، مثلا اگه گفت زن باید خونه رو همیشه تمیز نگه داره ، تو چند ماه بعد سر بحثو باز کن بگو بنظر من ز ن باید خونرو تمیز نگه داره ، منم همینطوریم خیلی بدم میاد خونه نامرتب باشه😂

بعدش منه بیچاره چرا نمیتونم اعتمادکنم اخه😖😣

دیگه قضیه خالم اینا ماله ۸ سال پیش بود الان کسی نمیوفته دنبال آدم 

مگه اینکه تو شهرستان 

شانس باید خوب باشه دیگههه که از شانس خره من هر چی به پستم میخوره پسر عوضیه