من الان با هم کلاس دانشگام دوستم،ولی قصد ازدواج نداره منم بیخیال ازدواج شدم فقط باهمیم چیکارکنم🤔🤔
نههه اگه میخوایش قصدشو بیار ، باور میکنی شوهر من قبل ازینکه باهام دوست بشه فکر میکرد دختر خرابی هستم ، اینو بعد از عقدمون بهم گفت، تو گروه بودیم من خیلی حرف میزدم باهمه و شوخی خنده میکردم، شوهرم فکر کرده بود که ازون دخترا هستم ، گفت تا منم باهاش دوست بشم راحت پا میده انگار،😐 اصلا قصدش ازدواج نبود ،الان دو ساله عروسی کردیم خیلیم عاشقمه😂😂😂
چ جالب😍خب اون دوستم داره چهار ساله باهامه ولی یه سال ازم بزرگتره و قصدازدواج نداره چ کنم
همین کارارو که گفتم بکن ، خودتو همیشه شادو خندون و زرنگ نشون بده ، هیچوقت نگو حوصله ندارمو اینا، ، قول میدم جواب میده ، این راه کار هارو دوستم بهم یاد داد منم به خواهرم یاد دادم ، همه هم جواب گرفتیم ، به توهم گفتم تو هم مطمئنن جواب میگیری. زیادم بهش نچسب، نه اینقدر که فکر کنه با کسی دیگه هستیا ،حد متوسط .هروقت گفت کجایی چرا نیستی بگو مثلا داشتم اتاقمو مرتب میکردم ،اتاق کثیف خوشم نمیاد ،😂 هر هفته مثلا اتاقتو تمیز کن. خیلییییی خوششون میاد .نکته های کلیدی دارم بهت میگم ،نت برداری کن😂