2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فکر میکنی ازدواج دروازه خوشبختی و خوشی هست اشتباه میکنی و دچار توهمی. اگه بدونی شروع یه زندگی اول اینه که خودت را فراموش کنی وبه دیگران توجه کنی می بینی اول سختی کشیدن والبته اگه شرایط خوب باشه کمی هم کنارش لذت بردن. الان همش مال خودتی لذت ببر. 

داریم کم کم پیر میشیم ولی باور نداریم. 

خب وقتی20به بالاشدی کم کم دوس داری ازدواج کنی مستقل شی عزیزم

نه کلا دوست ندارم من یه ادمی هستم که تنهایی رو بیشتردوست دارم ازدواج کردی دیگه مال خودت نیستی اینم که میگن تکیه گاه قبول ندارم چون کم پیدا میشه مردی که مردونه پای زن وزندگیش بمونه تواین دوروزمونه ازاعتماد میترسم ❤

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
کو خواستگار خوب اخه😖

خوباشو که نمیزارن به مرحله خواستگاری رفتن برسن تا به سن ازدواج رسیدن تورشون کردن😂😂

جدا از شوخی هر چی قسمت آدم باشه همون پیش میاد،انشالله شمام زودتر با ی انسان خوب ازرواج میکنین🌸

اگه فکر میکنی ازدواج دروازه خوشبختی و خوشی هست اشتباه میکنی و دچار توهمی. اگه بدونی شروع یه زندگی او ...

❤❤❤

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔