2777
2789
عنوان

ترسو ها نیان

7281 بازدید | 76 پست

دو ثانیه از جیغ و فریاد زن و بچه هایی که تو دا . ررک وب شکنجه میشنو شنیدم مردم دیگه روانم ریخت به هم فقط خدا میدونه چقدر زجر آوره چه اشتباهی کردم

یعنی تاپیک جن و روح و طلسم اینا بازی و شوخیه انقد درباره این چیزا و عجایب حرف زدم و کلیپ دیدم فک کردم خیلی دل و جرات دارم حداقل پشت گوشی

ولی تحمل و طاقت دو ثانیه جیغ و زجر شنیدنو نداشتم دلم داره میترکه بخدا ما با تمام وجودمون محتدجیم و نیاز داریم که یه منجی وجود داشته باشه حالا هر دینی هر اسمی که میخواد بذاره براش اینجوری نباید پیش بریم ادما ترسناک شدن ترسناکتر از جن و ادمخوارها

لطفا درخواست دوستی ندید

وااای چرا رفتی دارک وب دختر

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6612092/خاستگاری-من-عکس

خاستگاریمو گذاشتم نظر بدین 🥺

غم سنگین سِمجی تمام ذهنم و حتی حس می‌کنم خون و استخوانم را اشغال کرده است . و عمیقا نمی‌دانم چه غمی . اما حس می‌کنم ؛ غم جُدایی . نه جدایی من از یک خاک معلوم . نه جدایی من از تو . و نه جدایی تَن از تن . جدایی انسان از انسان . دوری انسان از خودش ،دوری دو انسان که در پشتِ میز کافه‌ای نشسته‌اند🤍🖇
تونستی تو سایتش بری یا یکی برات فرستاده فیلمو؟

سرچ کن تو نت ویدئوهای دارک وب کلی میاد یا یه سری کانالای تلگرامی دارن 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚