2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من دختر عموم و همکارم عمل کردن راضین

بیشتر برای چاقی شکمی هست؟؟

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
نه برای چاقی مفرط

من که از عمل میترسم   

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.

من خواهرم ۴-۵ساله بایپس کرده

روزی نیست که خداروشکر نکنه اینقدر که زندگیش راحت شده

از ۱۲۵شده۶۷ یعنی قشنگ یه آدم دیگه شده

توی اصفهان نمیدونم چون ما تهرانیم اینجام دکتر خیلی زیاده ولی نسیم اینقدر حساس بود کلی گشت و رفت مشاوره و... تا آخر با برمک قلیزاده عمل کرد تو بیمارستان مفرح که خیلیم خوب بود یکی رو گذاشتن از صبکنارش همه ی کاراشو کرد دیگه ما به بدو بدو نیوفتادیم

دیگه من که دیدم تست شدست و جوابشو پس داده واسه چند وقت دیگه دارم اوکی میکنم برم اسلیو کنم منم راحت شم چیه این چاقی اه

من خودم چند سال پیش اسلیو کردم و خدا رو شکر راضیام🥰 اگه راجع به تهران سوال داشته باشی، تا جایی که تجربه خودمه میتونم کمکت کنم😇 اگرم شهرستانی و نتونی حضوری بیای، تا جایی که میدونم میتونی مشاورههات رو آنلاین انجام بدی، آزمایشهات رو شهر خودت بدی و فقط روز عمل بیای تهران. اینجوری دیگه لازم نیست چند بار رفتوآمد کنی

دکترمم علی سلوکی بود❤️