2777
2789
عنوان

مثبت شدن بی بی چک بعد دوهفته

6535 بازدید | 22 پست

دخترا من تاریخ پریود قبلیم2 اردیبهشت بود و منظمم نیستم بعد تا2خرداد صبر کردم دیدم پریود نشدم رفتم ازمایش ک منفی بود.. دوتا امپول پروژسترون زدم ک زود پریود شم و خیلی عقب نیوفته.. بعد امپول پریود نشدم و تست گذاشتم مثبت شد حالا مگه میشه بعد دو هفته تاخیر نشون بده؟؟ خیلی دیر نیی؟ و من اخرین اقدام 22 سیکلم بود دیگ تمام

لقاح دیر بوده گلم

خداروشکر بعد آمپول به خونریزی نیفتادی، حالا استراحت داشته باش عزیزم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لقاح دیر بوده گلم خداروشکر بعد آمپول به خونریزی نیفتادی، حالا استراحت داشته باش عزیزم

خب اخه چقد دیر؟؟؟ میگم ک اخرین اقدامم22سیکل بوده حالا میخام ببینم کسی عین من بوده؟؟؟

خب اخه چقد دیر؟؟؟ میگم ک اخرین اقدامم22سیکل بوده حالا میخام ببینم کسی عین من بوده؟؟؟

دیر و زود بودن لقاح که چرا نداره عزیزم کار خداست

مهم نیست آخرین اقدام کی بوده، مهم اینه که شما زمان تخمک گذاری اقدام داشتید و گرفته

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

خانوما من ۶ ام تخمک گزاریم بوده و اقدام داشتم و ۶ روز بعدش لک دیدم ولی لک فردای روزش به خونریزی تبدیل شد خونریزی خیلی تیره قهوه ایی رنگ و حالا هم امروز روز سومم هستش و ۱۰ روز مونده به موعد ام این شروع شده  یعنی چی میتونه باشه؟

یه خورده کمد درد و زانو درد و زیر دلمم درد میکنه 

[QUOTE=193604525]نگاه وقتی قرص خوردی و پ نشدی خب برداری..من دوستم ده روز بعد از تاریخ پریودی بی بی زد منفی بود ۱۲روز ...[/QUOTسالمه بچش؟؟ اخه هی خوندم ک دیر نشون بده بنی خارج رحمیه و...

میترسم.. از امپول زدنم 8 روز میگذره

خانوما من ۶ ام تخمک گزاریم بوده و اقدام داشتم و ۶ روز بعدش لک دیدم ولی لک فردای روزش به خونریزی تبدی ...

احتمالا لک تخمک گذاریه.. دارو استفاده میکنی؟ اگ قرص مدروکسی پروژسترون مبخوری ازونه منن همیننطور بودم

خانوما من ۶ ام تخمک گزاریم بوده و اقدام داشتم و ۶ روز بعدش لک دیدم ولی لک فردای روزش به خونریزی تبدی ...

عزیزم احتمال داره ماه قبل، یا همین ماه باردار شده باشی

با توجه به چیزایی که گفتی میتونه لانه گزینی باشه

شما بهتره اگه ماه پیش هم اقدام بودی، حتما بری آزمایش بدی

اگر نبودی، استراحت کنی تا ببینی از موعدت میگذره یا نه

ممنون میشم راهنماییم کنید

منم بارداریم با خونریزی شروع شد و یکماه استراحت کامل بودم تا جای بچه سفت بشه

بنظرم بهتره فقط بخوابی