2777
2789
عنوان

بیاین لطفا

44 بازدید | 5 پست

سلام من قبلاً پریودیم نامرتب بود..دکتر رفتم کف تنبلی تخمدان داری دارو خوردم خوب شدم..از برج ۱۲پریودیم مرتب شد.تا برج ۲...آخرین بار ۲٫۱۱پریود شدم این ماه باید ۳٫۱۰پزیود میشدم نشدم...اقدام بودم برابارداری و تویه این یک ماه عرق بومادران می‌خوردم..آبجیم همینجوری بود عرق بومادران خورد باردارشد...منم خوردم‌‌..یکدونه کامل..الان ۴ روز میگذره پریود نشدم احتمالش هست باردار باشم...

برج ۱۲..پریودیم ۱۲٫۱۳

برج ۱پریودیم ۱٫۱۲

برج ۲پریودیم ۲٫۱۱

برج سه هم نشدم ۴ذوز میگذره الان

عزیز این عرقیجات گیاهی رو نخور 

زیاد خوب نی 

یه بی بی چک بزن خوب چهار روز اره احتمال هست باردار باشی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشون میده بی بی چک الان بزنم 

اره عزیز بزن بعد پنج ساعت که سرویس نرفتی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1