2777
2789
عنوان

گروه جهادی

72 بازدید | 4 پست

کسی تجربه‌اش رو داره؟

چطوره؟ فعالیتهایی که برای اقایون و خانوما تعریف شده چطور؟

بگید، بخندید و خوشحال باشید... لحظه‌هاتون رو زندگی کنید... پولدار یا بی‌پولفرقی‌نداره....اصل دله... دلتون شاد💙❤دوست دارم که بتونم کمکتون کنم رفقا ،روحی ،عاطفی، همفکری. هرجوری که از دستم بربیاد.مشکلی بود خبرم کنید. ✌🏼👋🏻

بله عزیزم شرکت کردم بستگی به جایی داره که میری

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉

من خیلی پیگیر بودم ولی نشد برم.

برای خانمها بیشتر فعالیتهای فرهنگی . اگرم پرستاری یا پزشکی باشن فعالیتهای سلامت محور.

برای اقایون هم از فعالیتهای عمرانی تا همین فرهنگی و سلامت محور. هرکی هر کاری از دستش بر میاد

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توکرونا بازم هست این فعالیتها؟

هنوزم دلم میخواد

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹

مرسی از همتون❤

بگید، بخندید و خوشحال باشید... لحظه‌هاتون رو زندگی کنید... پولدار یا بی‌پولفرقی‌نداره....اصل دله... دلتون شاد💙❤دوست دارم که بتونم کمکتون کنم رفقا ،روحی ،عاطفی، همفکری. هرجوری که از دستم بربیاد.مشکلی بود خبرم کنید. ✌🏼👋🏻