سلام عزیزم به خاطر اون مشکل گوشواره و النگو رو فروردین ۱۴۰۱ از همونجا که قبلاً خریده بودم به همونجا فروختمش و سرویس جدید گرفتم اون موقع آخرین راهی که به ذهنم رسید این بود که با سرنگ مایع ظرفشویی و با آب ترکیب کردم ریختم داخلش و چند دقیقه موند و بعد خوب آبکشی کردم که بوش کم شد ولی اونجا با کاری که طلا فروش برای وزن کردن انجام داد فهمیدم به خاطر آبی که داخلش رفته بود جرم زیادی گرفته بود و بو به همون علت بود مثل نظری که بعضی دوستان همینجا گفتند و درست هم بود
من الآن حلقه رینگ ندارم ولی انگشتری که دارم هم بو نگرفته تا حالا ... ولی چون یکم وسواس دارم هفته ای دوبار میشورم روشش اینه که با یک مسواک نرم کودک (مسواک کودک به خاطر کوچک بودنش و راحتی استفاده ) یکمی مایع ظرفشویی رو با آب رقیق میکنم و روی انگشتر با احتیاط میکشم و خوب آبکشی میکنم .
البته توصیه میکنم اگر حلقه ات نگین داره خیلی احتیاط کنی مال من تراش خورده و بی نگینه و ریسکی نداره
اگر جرم زیادی گرفته توی همین محلول چند دقیقه بزار خیس بخوره جرم ها نرم بشه با مسواک راحت جدا میشه
البته راه زیاده یکسری جاها شنیدم خدمات جرم زدایی طلا و جواهر هم انجام میدن و خب تخصصی تره مخصوصا برای طلاهای حساس و گرون .
ولی راه خونگی که من انجام میدم همینه نه تنها برای انگشتر بلکه برای کل سرویس ولی بازم تاکید میکنم مال من تراش خورده و نگین دار نیست اگر برای شما نگین داره ریسک نکن یا با احتیاط انجام بده