2821
2789
عنوان

بوی طلا

979 بازدید | 17 پست

دوستان کسی تجربه داشته گوشواره طلاش خود به خود بو بگیره یه بوی خاصی هم هست که با تاید و صابون و .... اصلا نمیره 

)یه نکته هم بگم من اگر اهل نظافت و بهداشت شخصی نبودم قطعا تاپیک نمیزدم که اسباب خنده بشم پس این موضوع دلیلش نیست  ) 

حتی به فکر فروش هم افتادم ولی با این شرایط نمیدونم چکار میشه کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمعنی ؟؟؟ شاید حساس شدی

بو نداره ک🤔

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
کاش اینطوری بود ولی واقعا بوی بدی گرفته 😑 از مامانم پرسیدم اونم تایید کرد 

یکم در بیار بنداز تو ی لیوان اب. عجیبه برام. مطمعنی طلاست ؟🤔🤔🤔ننداختع باشن بهت😐😐

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

موندم بخوام بفروشم چطوری رد کنمش البته فاکتورشم هنوز دارم 😂 منتها فانتزیم اینه بگن از سگدونی پیدا کردی 🤣 خلاصه روم نمیشه حتی بفروشمش  خواستم الکل بزنم میگن خراب میکنه

یکم در بیار بنداز تو ی لیوان اب. عجیبه برام. مطمعنی طلاست ؟🤔🤔🤔ننداختع باشن بهت😐😐

یکساعت تو آب جوش و تاید بود  اثر نکرد نه طلاست فاکتور دارم ازش از لحاظ اینکه طلاست مطمئنم چندین ساله دارمش 

یکساعت تو آب جوش و تاید بود  اثر نکرد نه طلاست فاکتور دارم ازش از لحاظ اینکه طلاست مطمئنم چندین ...

ببر یکم اب طلا بزنن روش

مثلا چه بویی خب برو طلافروشی نشون بده

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
مثلا چه بویی خب برو طلافروشی نشون بده

یه بوی ناجور شبیه به چیزیم نیست که مثال بزنم  اصلا برام عجیبه برای خودم و اطرافیان تا الان همچین چیزی نه اتفاق افتاد بود نه شنیده بودم  به قول دوستمون انگار آب توش مونده بو گرفته 😑

نمیدونم هرچیه بوش هیچ جوره رفع نشد اخه اگر به آب باشه چرا قبلا بو نمیگرفت اخه من چند ساله اینو دارم ...

آخه یکی از دوستام النگوش آب توش مونده بود بوی خیلی بدی گرفته بود چن سالی داشت چن ماه آخر بو میداد زیاد. گذاشت تو ی ظرف روشم آب و سرکه و نمک ریخت  بعد چن دیقه برداشت شست گذاشت چن ساعت تو آفتاب درس شد اما دیگ مراقب بود زیاد زسر آب نگیره