2777
2789
عنوان

❌خواستگاري❌

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 21 پست
ببین من پنهان کردی کردم نتیجه بد دیدم بگی بهتره به نظرم

اره مامان منم خيلي بدش مياد از همينم ميترسم ك حتي الانم بگم لج كنه 

ولي بازم فك كنم بهتره تا اينكه بخواد مامان پسره اول ز بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مامان منم خيلي بدش مياد از همينم ميترسم ك حتي الانم بگم لج كنه  ولي بازم فك كنم بهتره تا ا ...

اول بگی بازم لج کنه بهتره تا مادر اون بگه خیلی هم عاشق مادر شوهرت نباش اتفاقا از مادر عشقم رکب خوردم 🙂

ببین اشتباه منو نکن من قبل خواستگاری نگفتم دوستم فهمیدن خانوادم لج کردن نتونستم باهاش ازدواج کنم بهش ...

میشه بگی چکار میکردی الان؟میخوام از تجربت استفاده کنم راستش شرایط سختگیری خانوادتم بگو اگه دوس داشتی

اول بگی بازم لج کنه بهتره تا مادر اون بگه خیلی هم عاشق مادر شوهرت نباش اتفاقا از مادر عشقم رکب خوردم ...

من مامانش واسم ميميره انقد عاشقم شده الان رفته ي حلقه ٤٥ميليوني فقط واسه نشون خريده ك روز خواستگاري اومدن بندازه دستم گفته شده اين وسط خودم بميرم شما دوتا رو بهم ميرسونم نميدونم حالا واقعن چيكار كنم مشكل اصلي اون لو رفتناي قبل بود وگرنه چون خواهرش توي بيمارستان بقيه الله پرستار و ماماست ميشد از طريق اون معرفي كنن دوتا خونواده رو بهم 

گند زده شد توي زندگيم وقتي ي بار مامانم متوجه شد و ي بارم ي ب ظاهر دوست لومون داد😭😭😭😭

من مامانش واسم ميميره انقد عاشقم شده الان رفته ي حلقه ٤٥ميليوني فقط واسه نشون خريده ك روز خواستگاري ...

درک میکنم ولی به کسی اعتماد نکن زرنگ باش منم چوب یه مادر خیلی عاشق فداکار خوردم واسه پسرش خونه خریده ماشین و اینجور چیزا طلا برای عروس خریدم و فلان و بهمان ولی بدجور نارو زد بد شکستم قشنگ تو چشماتو واکن مثل من ساده نباش