tabasoooooooooom مدیر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 19 پست کی ها طلاق گرفتن چقدر طول کشید فراموش کنن چندسالشون بوده دوباره ازدواج کردن من تازه ۲۳ سالم شده خیلی حالم بده 1400/03/14 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooo45 عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5248 کاش منم تو عقد جدا میشدم عقد هم نبودم ی نشون فقط واسه ام اورده بودن مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤ راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم دوست خوبم خانم معلم آینده 👩🏫 قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
eli۷۸۹ عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 3434 از این بدتر به نطرم وجود نداه معتادبه شیشع ، کتک بزنه ، دهن بین،بیکار نه نگو😔😔مال من گل میکشید بعدها فهمیدم دختر باز قهاره خدا به روم رحم کرد ذاتش شناختم وگرنه بی آبرو شده بودم
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 نه نگو😔😔مال من گل میکشید بعدها فهمیدم دختر باز قهاره خدا به روم رحم کرد ذاتش شناختم وگرنه بی آبرو ... از اون حرف ها زدی گل بدتر یا شیشع مال من اولش گل میکشید از ساعت ۲ طهر میرفت تا ۱۰ شب منم نمیدونم کجا میگفت میره جای رفیق هاش خدا عالم
eli۷۸۹ عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 3434 از اون حرف ها زدی گل بدتر یا شیشع مال من اولش گل میکشید از ساعت ۲ طهر میرفت تا ۱۰ شب منم نمیدونم کجا ... ببین خیلی مسائل نمیتونم بگم اینجا فقط اینجوری بهت میگم خدا اینو از سرم پرونده تا عمر دارم باید شکر کنم واقعا
مری62 عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 620 هنوز فرصت داریفقط الکی خواستگار رو رد نکن یک عدد آقا ۳۷ ساله هستم