tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 عنوان طلاق 144 بازدید | 19 پست کی ها طلاق گرفتن چقدر طول کشید فراموش کنن چندسالشون بوده دوباره ازدواج کردن من تازه ۲۳ سالم شده خیلی حالم بده 1400/03/14 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mooo45 عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5248 علت جدایت چی بود مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤ راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم دوست خوبم خانم معلم آینده 👩🏫 قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
eli۷۸۹ عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 3434 من طلاق نگرفتم۴ سال پیش دوست پسر داشتم خیلی بد بود کامل کامل یادم نرفته الان کم رنگ یادمه بدیاش مرور زمان درد تو تسکین میده ولی برای خودت وقت بزار از لحاظ روحی سرپا بشی وگرنه از ترس تنهایی به آدم بد پناه میبری که آز چاله میفتی تو چاه
dolfinjoon عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 3048 من تازه چند ماهه جدا شدم , اوایل خیلی سخت بود فراموش نمیشه فقط تو ذهنت کمرنگ میشه و مجبوری که دیگه اونو از زندگیت و حتی خیالت حذف کنی
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 چند وقته جدا شدى تازه سه ماه دارم کار های طلاق مو میکنم
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 علت جدایت چی بود معتاد ، بیکار ، فحاش ، دهن بین ، کتک بزنه، شکاک ، خرجی نده..
سارامهربان عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1625 تازه سه ماه دارم کار های طلاق مو میکنم از الان برو مشاوره سعى كن خودت و سرگرم كنى زندگى ادامه داره
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 من طلاق نگرفتم۴ سال پیش دوست پسر داشتم خیلی بد بود کامل کامل یادم نرفته الان کم رنگ یادمه بدیاش مرور ... از این بدتر به نطرم وجود نداه معتادبه شیشع ، کتک بزنه ، دهن بین،بیکار
mooo45 عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5248 معتاد ، بیکار ، فحاش ، دهن بین ، کتک بزنه، شکاک ، خرجی نده.. پس زیاد واست مهم نباشه اگه اهل نماز خوندنی نماز هم بخون ارومت میکنه مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤ راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم دوست خوبم خانم معلم آینده 👩🏫 قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
mooo45 عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5248 من طلاق نگرفتم ولی نامزدیم به هم خورد قبلا مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤ راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم دوست خوبم خانم معلم آینده 👩🏫 قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 پس زیاد واست مهم نباشه اگه اهل نماز خوندنی نماز هم بخون ارومت میکنه اره هستم نمیدونم انقدر چیز بدی داره نمیدونم چرا اون یکذره چیز های خوبش یادم میا
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 از الان برو مشاوره سعى كن خودت و سرگرم كنى زندگى ادامه داره خانوادم یکم درکشون پایین میگن مگه شده باید خوشحال باشی داری طلاق میگیری مگه دیگه چی میخوای
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 من طلاق نگرفتم ولی نامزدیم به هم خورد قبلا کاش منم تو عقد جدا میشدم
سارامهربان عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 1625 خانوادم یکم درکشون پایین میگن مگه شده باید خوشحال باشی داری طلاق میگیری مگه دیگه چی میخوای به فكر خودت باش و بس حتما مشاوره رفتن و شروع كن