2777
2789
عنوان

سنم کمه میشه بهم هم فکری بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمک نشناسی عزیزم

چه ربطی داره دوست نداره وسیله شخصیشو بده کسی شما راضی هستی از فامیلتون بیاد خونت بگه وای گوشیت چقدر قشنگه میدیش به من؟؟ صدرصد که نمیدی به نظرم کار درستی میکنه که هیچی به کسی نمیده مخصوصا تو این اوضاع تحریم و گرونی که پول به زور به دست میاد چرا باید وسیله خودشو بده کسی 

گوشواره شخصیه؟ مگه مسواک یا شورته اخه😶

تو سوراخ گوش میره   خوب نیست  مگه آدم شورتشم به کسی میده   منم دوس ندارم  حت دمپایی تو خونمم کسی بپوشه  پاش عرق میکنه یا ممکنه قارچ داشته باشه

چه ربطی داره دوست نداره وسیله شخصیشو بده کسی شما راضی هستی از فامیلتون بیاد خونت بگه وای گوشیت چقدر ...

اولا گوشی نیست و گوشواره ست

بعدشم میگه خالش خیلی محبت میکنه 

محبت باید دوطرفه باشه والا نباید ادم  نمک بخوره  نمکدون بشکنه

تو سوراخ گوش میره   خوب نیست  مگه آدم شورتشم به کسی میده   منم دوس ندارم  حت دمپ ...

مگه گفتم شورتش و بده ب کسی؟!

درست بخونید پیامو

ولی درکل الان دوستی برام توضیح دادن ممکنه عفونت منتقل بشه ولی کاملا مشخصه استارتر عزیز هدفش رعایت بهداشت نیست

و گر ن خورده پارچه ک دیگه این حرفا رو نداره

اولا گوشی نیست و گوشواره ست بعدشم میگه خالش خیلی محبت میکنه  محبت باید دوطرفه باشه والا نباید ...

عزیزم مثال زدم نگفتم که گفته گوشواره چه ربطی داره این اخلاقش اینجوریه و حقم داره نمیده 

مگه گفتم شورتش و بده ب کسی؟! درست بخونید پیامو ولی درکل الان دوستی برام توضیح دادن ممکنه عفونت منت ...

هر چی   دوس نداره بده  منم همینم    فهمیدم چی گفتی  مگه آدم فقط نباید شورتو و مسواکشو به کسی بده  خیلی چیزای دیگم نباید اشتراکی استفاده بشه