2777
2789
عنوان

ازدواج دختر مجرد با مرد مطلقه

1013 بازدید | 34 پست

سلام به همه دوستای عزیز اگر میشه منم مثل خواهرتون بدونید و با نظراتتون کمک کنید من۲۸ سالمه تحصیلات کارشناسی و شاغل  تو یه خوانواده نسبتا سنتی به دنیا اومدم که این که دخترشون ازدواج نکنه ناراحت میشن و فکر میکنم الانم ناراحتن  حدود ۴ سال پیش با یه آقایی آشنا شدم که ایشون اوایل آشنایی یه پسر مهربون و عاقل با محبت با تمام پسرایی که دیدم فرق داشت اون موقع ها دوس داشتم بر همیشه پیشش باشم فکر میکردم مرد زندگی اما  بعد چن ماه گفت قصدم ازدواجه ولی وقتی سنم خیلی کم بود از روی بی عقلی با یه دختره اشتباهی ازدواج کردم بعد سه سال بخاطر بی بند و باری و خیانت و نداشتن تفاهم بین ما توافقی جدا شدیم اصلا انتظار نداشتم خیلی گریه کردم همه ی رویاهام خراب شد خواستم جدا بشم از زندگیم نرفت بهم گفت به خودت فرصت بده من با اینکه این مشکل رو دارم ولی هرکاری میکنم تو راضی باشی منم موندم باهاش هرچند دودل بودم ولی دوسش داشتم بعد ۴ سال خودم خسته شدم از این بلاتکلیفی موندم باهاش  ازدواج کنم یا نه  ایشون شرایط متوسط و خوبی دارن ولی من دوباره دو دلم و فکر میکنم اشتباه کردم از طرفی ام فکر میکنم سنم کم نیست و اینم اضافه کنم تعریف نمیکنم ولی اکثر آدما نظرشان اینه من ظاهر خوب و معقولی دارم و از ایشون سرترم میشه کمکم کنید ؟؟اگر جای من بودید چیکار میکردید ؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
۰
6
100%
۱
0
0%
۲
0
0%
۳
0
0%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واقعا آدم خوبیه چه ایرادی داره قبلا ازدواج کرده باشه

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

بنظرم بهش فرصت بده بیشتربشناسش چون بعضی آدماواقعاتوگذشته طلاقشون بیگناهن

بعدچندسال دوباره اومدم😍.بازالکی نترکونین دیگه سیمکارت ندارم.😀موافقم نیستی ریپلای نکن چون تهش دعواست😁البته اونیکه محترمانه ریپلای میکنه تاجه سره😍.دیگه اینکه اگه ازم خوشت نمیادحقداری چون احساسمون دوطرفست عضونشدم که توروراضی نگه دارم.نظروکمکی ازدستم بربیاد باجانودل انجام میدم میدونیدکه اینجاهمچیز مجازیه بجزدوستیامون😍😍😍😍

شما اگر ب اندازه انسان ۲۸ ساله ب بلوغ رسیده باشی ب نظرم انقدر تو تصمیم گیری لنگ نمیزنی این بخث سرتر بودن و زیبایی و ... رو هم انقدر پراهمیت نمیدونستی 

اگر ایشون از همه جهت باب میلته و فقط مشکلت ازدواجشه خب پیگیر شو ببین دلیل جداییش واقعا چی بوده 

ب هر حال هر ادمی ممکنه ی انتخاب اشتباه بکنه 

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

چطوری میتونین ۴ سال برای یه مرد که هیچ کسیتون نیست وقت بذارین؟ 

من نهایت ۶ ماه براش وقت بذارم بعد احساس کنم که قصدش ازدواج نیست یا یه درصد باب میلم نیست بیخیالش میشم 

بعد این که چرا فکر میکنین ۲۸ سالگی خیلی سن زیادیه؟ 

شما فقط عادت کردی به طرف و از ترس این که موقعیت بهتری نداشته باشی دو دل شدی و الا سریع ردش میکردی

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

ولی حتما باید پیگیر دلیل طلاقش بشید حتی شده با همسر سابقش صحبت کنید

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

چ اشکال داره اگ برعکس بود برا هر کسی دوس داره با مرد مجرد ازدواج کنه بااینکه خودش نطلقه باشه این حقو ب خودش میده  اما اینجا همه گارد میگیرن اگ مرد مطلقه باشه ک ن جکار فلان ووقعا چ فرقی داره مهم جیزای دگس ن اینکه ازدواج کرده یان 

بنظرم درست نیست چون دیگه شمارو با اون اولی قیاس میده تو تمام کاراتون و چشم و گوشش خیلی بازتره  ...

با این طرز فکر هرکی طلاق بگیره دیگه نباید ازدواج کنه