2777
2789
عنوان

سلياك كودك

213 بازدید | 6 پست

كسي بچش سلياك داشته؟ از وقتي كه فهميدين و رژيم رو رعايت كرديد چقدر طول كشيد تا رشدش بيشتر شد؟ 

هر نفسی كه فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.

شنیدم یک سال طول میکشه تا پرز های روده دوباره رشد کنن. علائم بچه شما چی بود

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

شنیدم یک سال طول میکشه تا پرز های روده دوباره رشد کنن. علائم بچه شما چی بود

يعني تا يك سال هيچ تغييري نميكنه؟

رشدش كم بود و بسيار بي اشتها ست دندوناش كه يك سال و نيم افتاده بود تازه دراومده 

هر نفسی كه فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

يعني تا يك سال هيچ تغييري نميكنه؟ رشدش كم بود و بسيار بي اشتها ست دندوناش كه يك سال و نيم افتاده بو ...

بستگی به شدت بیماری داره. من تجربه نداشتم تو یه مقاله خوندم 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

يعني تا يك سال هيچ تغييري نميكنه؟ رشدش كم بود و بسيار بي اشتها ست دندوناش كه يك سال و نيم افتاده بو ...

سلام

شما گفته بودید قد جنینتون تو سونوگرافی بلند بوده آیا تا الان هم از هم سن و سالهاش بلندتر هست؟

دلیل بیماری سلیاک فرزندتون چیه؟ کسی تو خانوادتون داشته سلیاک؟

نان سحر شریعتی یکسری نان و شیرینی بدون گلوتن داره با تنوع کم.

سلام شما گفته بودید قد جنینتون تو سونوگرافی بلند بوده آیا تا الان هم از هم سن و سالهاش بلندتر هست؟ ...

سلام نه الان معموليه پسرم ٥ ماهشه

البته اوني كه سلياك داره پسر بزرگمه . نه كسي تو خانواده و آشنايان سلياك نداره البته دكتر هنوز نگفته سلياك داره گفته فعلا يك ماه رژيم رو رعايت كنه خودم با سرچ و پرس و جو احتمال دادم سلياك باشه انشاالله كه فقط يه حساسيت باشه

بله از نان سحر سعادت آباد خريد كرديم ممنون