2789
عنوان

سلياك كودك

203 بازدید | 6 پست

كسي بچش سلياك داشته؟ از وقتي كه فهميدين و رژيم رو رعايت كرديد چقدر طول كشيد تا رشدش بيشتر شد؟ 

هر نفسی كه فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.

شنیدم یک سال طول میکشه تا پرز های روده دوباره رشد کنن. علائم بچه شما چی بود

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

شنیدم یک سال طول میکشه تا پرز های روده دوباره رشد کنن. علائم بچه شما چی بود

يعني تا يك سال هيچ تغييري نميكنه؟

رشدش كم بود و بسيار بي اشتها ست دندوناش كه يك سال و نيم افتاده بود تازه دراومده 

هر نفسی كه فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يعني تا يك سال هيچ تغييري نميكنه؟ رشدش كم بود و بسيار بي اشتها ست دندوناش كه يك سال و نيم افتاده بو ...

بستگی به شدت بیماری داره. من تجربه نداشتم تو یه مقاله خوندم 

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

يعني تا يك سال هيچ تغييري نميكنه؟ رشدش كم بود و بسيار بي اشتها ست دندوناش كه يك سال و نيم افتاده بو ...

سلام

شما گفته بودید قد جنینتون تو سونوگرافی بلند بوده آیا تا الان هم از هم سن و سالهاش بلندتر هست؟

دلیل بیماری سلیاک فرزندتون چیه؟ کسی تو خانوادتون داشته سلیاک؟

نان سحر شریعتی یکسری نان و شیرینی بدون گلوتن داره با تنوع کم.

سلام شما گفته بودید قد جنینتون تو سونوگرافی بلند بوده آیا تا الان هم از هم سن و سالهاش بلندتر هست؟ ...

سلام نه الان معموليه پسرم ٥ ماهشه

البته اوني كه سلياك داره پسر بزرگمه . نه كسي تو خانواده و آشنايان سلياك نداره البته دكتر هنوز نگفته سلياك داره گفته فعلا يك ماه رژيم رو رعايت كنه خودم با سرچ و پرس و جو احتمال دادم سلياك باشه انشاالله كه فقط يه حساسيت باشه

بله از نان سحر سعادت آباد خريد كرديم ممنون