2777
2789
عنوان

حق دارم از دست دوستم ناراحت باشم؟

102 بازدید | 13 پست

ما ده سال با هم تمرین می‌کردیم دوست صمیمی بودیم  

مربیمون گفته دیگه کار نمیکنم رفیقمون رفته برا خودش مربی پیدا کرده یسال تمرین کرده الان تازه به من گفته😂بعدم میگه من و تو نداریم حتی اسم مربیشو هم به من نگفت! 

حتی نگفت تو یکساله دنبال مربی هستی بیا با من تمرین کن 

من بهش حق میدم نگه اما حق نمیدم بگه من و تو نداریم!

نه کلا کارش بد بوده من دوستم اب بخوره به من نگه میکشمش😊😂

همه چیو حتی کوچک تریناشو بهم میگسم و هیچ کاریو تنهایی انجام نمیدیم البته در مورد اینکه نگفته بیا یاهم تمرین کنیم بهش حق میدم

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچین دوستیو میندازم دور

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نه کلا کارش بد بوده من دوستم اب بخوره به من نگه میکشمش😊😂 همه چیو حتی کوچک تریناشو بهم میگسم و هیچ ...

ما همیشه همه چیزو به هم می‌گفتیم همه چیز 

الان اسم پیشرفت اومده نارو زده

ما همیشه همه چیزو به هم می‌گفتیم همه چیز  الان اسم پیشرفت اومده نارو زده

منو دوستم بدون هم پیشرفت نمیکنیم باهم هرکاریو انجام میدیم مسابقات کلاسا همههه چی

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"