mobi_83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 4081 عنوان عشق یا وابستگی 139 بازدید | 27 پست از کجا بفهمیم حسی که شش ماهه به یه نفر داریم عشقه یا وابستگیه 1400/03/14 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98981 سوال منم هست وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
hana_phhh عضویت: 1400/03/04 تعداد پست: 1882 خیلی شبیه همن این دوتاحس🙆♀️ سه چارع صب فقط منو اروم میکرد چشای تو:)
ناناز_خانم عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 6012 ی مدت دور شو ازش ببین چ حسی داری اگ باز خواستیش عشق اگ نه و بهش سرد شدی وابستگی کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
یک_بانوی_معمولی عضویت: 1395/07/13 تعداد پست: 15720 چرا خودتون رو درگیر این چیزا میکنید آخه ؟ سرتون رو بندازین پایین و از اتفاقاتی که تو رابطه واستون میفته لذت ببرید دیگه . هیچ
jungkooklover عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 17546 دقیقاً همین سوالت رو توی اینترنت سرچ کنی مقاله های خیلی خوبی هست که بهت کمک میکنه
mfatemeh73 عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 564 اگ حس میکنی اخلاقایی ک میخوای نداررو اما خودتو قانع میکنی باهاش بمونی و نمیتونی دل بکنی ازش وابستگیه
mobi_83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 4081 ی مدت دور شو ازش ببین چ حسی داری اگ باز خواستیش عشق اگ نه و بهش سرد شدی وابستگی الان به مدت دو ماهه که باهاش ارتباط ندارم ولی همش دلم براش تنگ میشه یاد خاطراتمون میوفتم میگم چقد خوب بود که اون بود و...
mobi_83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 4081 اگ حس میکنی اخلاقایی ک میخوای نداررو اما خودتو قانع میکنی باهاش بمونی و نمیتونی دل بکنی ازش وابستگیه عه یعنی الان حس من وابستگیه؟😢
زن_ایلان_ماسک عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 1466 عشق یه حس درونیه به طرف مقابل در اون خیلی چیزها تبلور پیدا مبکنه مثل اینکه چشمت غیر اونو نمبینه خوشبختش ارزوته حتی اگه با تو نباشهاما وابستگی میخوای برای تو باشع به هر قیمتی هلو تپلوی سابقم:همسر اینده ایلان ماسک
mobi_83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 4081 دقیقاً همین سوالت رو توی اینترنت سرچ کنی مقاله های خیلی خوبی هست که بهت کمک میکنه حوصله خوندن ندارم😂
ناناز_خانم عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 6012 الان به مدت دو ماهه که باهاش ارتباط ندارم ولی همش دلم براش تنگ میشه یاد خاطراتمون میوفتم میگم چقد خو ... خاطراتو ول کن ببین بار میخوایش ک باهاش ادامه بدی یا نه؟با منطق فک کن ن احساس کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^
mobi_83 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 4081 عشق یه حس درونیه به طرف مقابل در اون خیلی چیزها تبلور پیدا مبکنه مثل اینکه چشمت غیر اونو نمبینه خوشب ... پ من وابستم😕چشمم غیر اونو نمیبینه ولی دلم میخواد فقط مال خودم باشه