2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره اگه منی رو بریزه از سوراخ بکارت میگزره باردار میشه

من یه چیزیو دیدم که پسره تو لیوان ابشو میریزه بعد با قطره چکان میریزه تو واژن دختر باکره (بدون دخول) بعد اون حامله میشع 

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    

شانسه یکی چندساله بچه دغر نمیشه یکی با بکارت حامله میشه یک در میلیونه😂😂

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

باکره برای بعضی ها معنای متفاوتی میده

برای عده ای باکره یعنی فقط های من

هر کاری کردی کردی

فقط های۳من حفظ بسه

اما برای خیلی ها یعنی به کسی اجاره ندی جز همسرت تو آینده به حریم ت پا بذاره

البته اینکه میگن بدون دخول میشه باردار شد برای همه ی دخترا اتفاق نمیافته چون اگه اسپرم دقیق نتونه تا بخش های انتهایی واژن بره و فقط تا همین بخش سطحی بره ممکنه با ترشحات واژنی و ادرار مثلا خارج بشه برای همین شانس اش انچنان زیاد نیست. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊