می دونید چطور یه عده تو تل دیپورت میشند ..... من یه مدتی هست با وجود اینکه شماه دوستم مثلا در کنتاکتم هست دفعه اول نمی تونم میسیج بدم. پیغام میده باید دوست مشترک باشید . یعنی ریپورتم آیا ؟
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
نه عزیزم اون باید یه pm بهت بده اونوقت تو می تونی بهش pm بدی مشکل خاصی نیست
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
توصیه میکنم این مطلب رو بخونبد که اموزش صحیح جهت اعلان ریپورت شدن به تلگر امرو میده و سعس کنید اول مراحل دومین پست این مطلب رو در پی بگیرید مراحل انجام رفع ریپورت
ارامشت را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه در ارامش باشی
ممنون عزیزان پس ریپورت نیستم خیالم راحت شد . البته یه چیز متوجه شدم . اگه شماره هر دو تامون هم در کنتاکتهامون باشه اگه طرف مقابل اف لاین باشه پیغام انگاری نمی ره و ارر میییده !
اینکه میگی آفلاین باشه و ارور میده درست نیست شاید نتت قطع شده یا موردی شده تلگر امت ریپورت گزارشی از طرف تلگرا م به حساب میاد که با افراد ناشناس چت کردی این یعنی دو طرف شماره همو نداشته باشن
ارامشت را به هیچ کس و هیچ چیز وابسته نکن تا همیشه در ارامش باشی