2777
2789
عنوان

عذاب وجدان و از خود متنفری

198 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من عاشق همسرمم اما همسرم عصبی هست بعد از زایمان افسردگی گرفتم و داعم با شوهرم بحث و کتک کاری داشتم و فهش هاش روز ب روز بیشتر میشد ... اصلا بهم اعتنایی نمیکرد ... منم رفته رفته آرامش خودم تو دیگران جست و جو کردم وقتی منجر به خیانت شدم از خودم متنفر. شدم و فهمیدم بدون همسرم نمیتونم زندگی کنم حالا نمیتونم خودم ببخشم ... همش تپش قلب دارم آرزو مرگ میکنم .... چ کار کنم که خدا ببخشتم فهمیدم بعد همسرم عاشق نمیتونم بشم دیگه و با کمک مشاوره دارم خودم تغییر میدم تا اون ... 

خیانتت تا چه حد بوده؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما خدا شمارو بخشیده... توبه ی واقعی یعنی اینکه تکرار نکنی واز کرده ات مثل الان شما پشیمون باشی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
واا این چه حرفیه 

چه حرفیه😐🙄 الان میگفت شوهرم خیانت کرده همه میگفتن تا چه حدیه؟ با کسی حرف زده تلفنی یا پیام یا قرار گزاشته یا رابطه جنسی داشته برا هر کدومش هم یه راه حل داشتید 😒

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
به ما چه طرف چیکار کرده مگه ما خدایم ما هم یه بنده پر از گناه و تقصیریم

طرف خودش اومده داره میگه راهنماییش کنیم شما نمیخوای دخالت کنی بفرمایید بیرون

حتما خدا شمارو بخشیده... توبه ی واقعی یعنی اینکه تکرار نکنی واز کرده ات مثل الان شما پشیمون باشی

واقعا خیلی حالم بده همش تپش قلب دارم تقصیر یه خانوم از اقواممون شد گفت شوهرت اذیتت میده برو خودت سرگرم کن و فلان 

یکی دوماه چت میکردیم 

وقتی انقدر عاشق شوهرتی که عذاب وجدان گرفتی میتونی توبه کنی درصورتی قبوله که دیگه تکرار نشه و لازم نیس کاری کنی شوهرت بفهمه 🥰

یکی دوماه چت میکردیم 

عزیزم توی دین ما نباید گناه کردنت را به کسی بگی و باید گناه را پنهان کنی خیلی اشتباهه که درموردش چند بار تاپیک زدی برو مشاوره و با خدا حرف بزن و از اون بخواه که به دلت آرامش بده

واقعا خیلی حالم بده همش تپش قلب دارم تقصیر یه خانوم از اقواممون شد گفت شوهرت اذیتت میده برو خودت سرگ ...

با اون خانم هم قطع رابطه کن شاید اصلا هدفش به هم زدن زندگی شما باشه

واقعا خیلی حالم بده همش تپش قلب دارم تقصیر یه خانوم از اقواممون شد گفت شوهرت اذیتت میده برو خودت سرگ ...

عزیزم غسل توبه بریز.... دیگه خودخوری هم نکن.... ان شاء الله که خدا میبخشدت

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)