2777
2789
عنوان

پسرم

176 بازدید | 13 پست

هجده ماهشه خیلی از حمام کردن بدش میاد وقتی آب میریزم روسرش خفه میشه کلی آب و شامپو می‌ره تو دهن و دماغش خیلی دلم میسوزه براش چکار کنم آخه😭

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزار بره خوب من دخترم ۳سالشه هنوز نمیزارم اب تو صورتش بره جیغ میزنه گریه میکنه 

چطور نزارم بره وقتی آب میریزم رو سرش تو صورتشم می‌ره دیگه

[QUOTE=193557218]پسر منم همينه سرشو ده روز يبار ميشورم ولي هفته اي دوبار ميبرم حموم بدنشو ميششورن[/QUOTمن هفته ای دوبار حمامش میدم طفلی خیلی عذاب میکشه

بچه ۱سال و نیم ‌...طبیعتا نباید اینطوری بشه ...بنشون رو پات با کاسه یواش یواش،بریز روسرش

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

اخی چقدر بدجور میشوری سرش رو عزیزم

با دست چپت رو فاصله بین انگشت شصت تا اشاره رو بذار رو پیشونی بچه بالای ابروهاش، سرشم کمی به سمت پایین خم کن، با دست دیگه آب بریز رو سرش دیگه ذره ای آب به چشمش و دهنش نمیخوره

من اینجوری سر دخترمو میشورم یه سالشه و تا بحال گریه نکرده تویه حموم بخاطر سر شستن

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
چطور نزارم بره وقتی آب میریزم رو سرش تو صورتشم می‌ره دیگه

نه عزیزم من میشینم رو زمین موقع شستن سرش میشونمش روپام سرشو میگیرم توسینم روبه بالا اون یکی دستمم میزارم بالا پیشونیش قشنگ میچسبونم اب از زیر دستم رد نشه بعد اب میریزم اروم . 

کف حمام چهار زانو بزن بچه بخوابون رو پات سرش کف بزن دوش از پایین بگیر زیر سرش کم کم بشور بیا بالا اینجوری اب کف بهذصورتش نمیره

خدایا کمکم کن منوذببخش بابت همه ناشکریام بچه هام به تو سپردم