2821
2789
دقیق خوندم جناب و مطمئنم شما متوجه منظور بنده نشدید البته طبیعیه و به شما حق میدم 

حق میدید که در حد شما نیستم... منم به شما حق میدم که چنین فکری بکنید

من کی ام هیچ تر از هیچ... اگر هیچ سایه ای  داشت منم اون سایه هیچ...

همسفر تو آگاه تری بنوش و بنوشان... 

هیچوقت عالم و عارف یکی نبودن از اول تاریخ یکی برون را دید و قیل و قال  یکی درون و شور و حال&n ...

مسئله اینجاست که ذهن اکثریت توانایی جمع عرفان و علم نداشت.در حالیکه علم همان شهوده

هر عارفی عالم و هر عالمی، عارف هست ( در صورتی که به معنای اتم و اکمل کلمه عارف یا عالم باشه) 

در عالم وحدت وجود داره نه کثرات 

به نظرم اومد حدودی از منطق مطلع باشید.اینجا کمتر کسی رو دیدم که آگاه به این علوم باشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مسئله اینجاست که ذهن اکثریت توانایی جمع عرفان و علم نداشت.در حالیکه علم همان شهوده هر عارفی عالم و ...

من از منطق وارد این مسیر شدم

ولی منطق خالی کافی نبود

همون طور که علم خالی کافی نیست 

یه مکمل و یه عنصرپنجمی نیازه 

که شمس عزیز دقیقا بیانش کرده 😅😊

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
حق میدید که در حد شما نیستم... منم به شما حق میدم که چنین فکری بکنید  من کی ام هیچ تر از هیچ.. ...

جسارتا سوبرداشت شده،عذر میخوام ولی منظور بنده این نبود که شما پایین و من بالاترم

بعضا نوشتن در بیان فهم و منظور قاصره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
جسارتا سوبرداشت شده،عذر میخوام ولی منظور بنده این نبود که شما پایین و من بالاترم بعضا نوشتن در بیان ...

بله قبول دارم همه ی حرفها گفتنی نیست

ولی 

در نهایت جملگی برای وصل شدن و وصل کردن آمدیم... 

من از منطق وارد این مسیر شدم ولی منطق خالی کافی نبود همون طور که علم خالی کافی نیست  یه مکمل ...

البته همینطوره...عقل+ نقل+ شهود در کنار هم لازمه.هیچ کدوم به تنهایی جواب نمیده

جدا خوشحال شدم از بحث با شما🌷

میتونم بپرسم کدوم منطق رو خوندید؟ 

اگر کوتاهی کردم در بیان چیزی بنده هم عذر می خوام... 

بزرگوارید...

البته همینطوره...عقل+ نقل+ شهود در کنار هم لازمه.هیچ کدوم به تنهایی جواب نمیده جدا خوشحال شدم از بح ...

به صورت جزیی و خاص نخوندم همین که از بحث خطای اندیشه رسیدم به استدلال و ... مغالطه و ها از اونجا هم بحث فلسفه اخلاق و خود اخلاق و بحث هستی شناسی بعد هم خود و خدا شناسی و درنهایتم رسیدم به کتاب اکمل خودمون قرآن...

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
به صورت جزیی و خاص نخوندم همین که از بحث خطای اندیشه رسیدم به استدلال و ... مغالطه و ها از اونجا هم ...

خیلی هم عالی 👌

شخصا تجربه کردم که هر چقدر کتاب هم خوانده بشه تا زمانی که کاربردی نباشه و تمرین و تکرار صورت نگیره فایده نداره!

ان شاالله همیشه موفق باشید دوست عزیز

روز خوبی داشته باشید

خیلی هم عالی 👌 شخصا تجربه کردم که هر چقدر کتاب هم خوانده بشه تا زمانی که کاربردی نباشه و تمرین و ت ...

روز شما هم سرشار از یاد اویی که همه چیزست و هیچ نمی توان با چشم سر اورا دید😊✋🌺

بله قبول دارم همه ی حرفها گفتنی نیست  ولی  در نهایت جملگی برای وصل شدن و وصل کردن آمدیم. ...

سلام خواستم بگم ناراحت نشین لطفا 

چون واقعا دیروز مشغله وجو داشت وگرنه من نمی خواستم کسی رو ناراحت کنم

ممنون از نظراتتون 

درپناه خدا✋😊🌺

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز