2789
درد دل‌هايم درونم در اسارت مانده‌اند با سكوتم ، حرفهايم بی‌جسارت مانده‌اند ساحل احساس من از موج ...

زندگی بدون شناخت او... با مردگی مردگان فرقی نداره

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گفتید علمی یاد...  افتادم... علم همیشه جوابگو نیست...

یاد... 

اولین جرعه از لیوان علم باعث می‌شود شما یک آتئیست شوید. اما در ته لیوان ،خدا منتظر شماست... ورنر هایزنبرگ ( از بنیانگذاران مکانیک کوانتومی)

گفتید علمی یاد...  افتادم... علم همیشه جوابگو نیست...

بستگی داره علم رو چی بدونیم!

علمی که پروردگار معرفی میکنه سراسر نور و شهوده...العلم نور یقذفه الله فی قلبه من یشاء ....

و در جایی دیگر گفته: الله نور السموات و الارض

نتیجه اینکه علمی که خداشناسی به دنبال نداره، علم نیست.....

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نسیم خنکی که موهایت را تکان می دهد صدای من است بارها از تو می گذرد و تو او را نخواهی ...

دقیقا😊

سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد

زانچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
دقیقا😊 سال ها دل طلب جام جم از ما می کرد زانچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد

در زلف تو آشوب زمن می‌بینم

بیگانه نبیند آنچه من می‌بینم

او پیچ و خم و تاب و گره می‌نگرد

من بخت سیاه خوبشتن می‌بینم

#ملک_الشعرا_بهار

بستگی داره علم رو چی بدونیم! علمی که پروردگار معرفی میکنه سراسر نور و شهوده...العلم نور یقذفه الله ...

اصل خداشناسی علم نیست آخه

علم زاییده عقل بشره و ذات حق خالق این انسان 

پس مسیر مستقیم راحت تر می رسونتمون به خودش

یاد...  اولین جرعه از لیوان علم باعث می‌شود شما یک آتئیست شوید. اما در ته لیوان ،خدا منتظر شما ...

کاملا صحیحه این حرف به شرط اینکه از مرحله شک عبور کنیم و به یقین برسیم

وقتی قرآن مکرر میگه تفکر و تعقل کنید، در حقیقت و در باطن دعوت میکنه به شک

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اصل خداشناسی علم نیست آخه علم زاییده عقل بشره و ذات حق خالق این انسان  پس مسیر مستقیم راحت تر ...

منطق دوست من....علم منطق جواب میده

علم یعنی تبدیل یک مجهول به معلوم.به عبارت دیگه رسیدن به علم حضوری  ،کسب یقین

چیزی که شما علم در نظر گرفتید، مجازا علمه نه حقیقتا

جمله رو دوباره بخونید و کمی بیشتر تامل کنید  

دقیق خوندم جناب

و مطمئنم شما متوجه منظور بنده نشدید

البته طبیعیه و به شما حق میدم 

منطق دوست من....علم منطق جواب میده علم یعنی تبدیل یک مجهول به معلوم.به عبارت دیگه رسیدن به علم حضور ...

هیچوقت عالم و عارف یکی نبودن از اول تاریخ

یکی برون را دید و قیل و قال 

یکی درون و شور و حال 

درک می کنم صحبتتونو و احترام می ذارم به نظرتون