2777
2789
عنوان

وز یا فر؟!

651 بازدید | 15 پست

ی ویدئو تو اینستا دیدم  مثل اینک دختره  ی مدت طولانی فکر میکرده موهاش وزه تا ی ویدئو میبینه بعد میاد از شامپو و وسایل مخصوص موی فر استفاده میکنه و موهاش میشه فر ن وز 

جلوی موهای منم وز شده و زیر موهام و یه سری نقاط وسط سرم در حالی ک بقیه نقاط سرم موهاش صافن

ممکنه موهام فر باشه؟

چون بابام هم موهاش فره و اجی بزرگم 

ضمنا تو سن بلوغم و مامانم میگه نه بعدش باز موهات مثل اولا صاف موج دار میشه  

ولی یکی از دکترای پوست و مو رد کرد منو گفت نه هیچکاری نمیشه کرد

عزیزم منم موهام وز بود ولی با چندتا راهکار موهام درست شد و فرش خیلی قشنگ شد

خیلی طولانیه اگه بخوام راه کارهایم را بهت بگم

برو تو پیج رادیو فرفری همه چیو توضیح داده

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان، بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.                                                   حست و ناشناخته درمورد من بگو!                               https://harfeto.timefriend.net/16227589127992

دقیقا موهات مثل برا منه هیچ کاریش نمیشه کرد فقط شامپو داروگر میزنم دوهفته اس ب پیشنهاد مامان بزرگم واقعا صاف شدن بخدا تمام شامپوهای ایرانی و خارجی رو زدم ولی هیچ تغییری نکرد ولی داروگر صافشون کردا

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم منم موهام وز بود ولی با چندتا راهکار موهام درست شد و فرش خیلی قشنگ شد خیلی طولانیه اگه بخوام ...

اخه من هنوز گیجم نصف موهام داره صاف و موج دار رشد میکنه نصف دیگش وز

دقیقا موهات مثل برا منه هیچ کاریش نمیشه کرد فقط شامپو داروگر میزنم دوهفته اس ب پیشنهاد مامان بزرگم و ...

قرار نیس صاف بشن

میخاد فرشون قشنگ بشه

من آرزو دارم که زنان نه بر مردان، بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.                                                   حست و ناشناخته درمورد من بگو!                               https://harfeto.timefriend.net/16227589127992

منم اینو دیدم خودشم از محصولات کانتو استفاده کرد موهاش خیلی خوشگل شد نمیدونم راس بود یا دروغ

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            
قرار نیس صاف بشن میخاد فرشون قشنگ بشه

من برای فرشدنش کاری نکردم چون علاقه ای ندارم پس تجربه ایم ندارم گفتم ک من برای صافی پیشنهاد دادم

داروگر؟ داروگر خالی؟ منم موهام وزه

آره والا برای من ک خوب شده یکمم ریزشش کم شده حالا تازه دوهفته اس مصرف میکنم تا ببینم دراز مدت چطور باشع

یه نفر هم اتفاقا بهم گفت تو همین نینی سایت بخاطر کمبود ی سری از ویتامینا موهام داره وز میشه گفت خودشم اینطوری بوده ازمایش خون داده درست شده حالا واقعا موندم مشکلم چیه

خدا کنه راست باشه لااقل موهام تو وزی نمونه 

حالا من اینو نممیدونم ولی ماده اصلی این شامپو اون کرمش که من نت سرچ کردم روغن شی باتر بود که مخصوصا مو فرفریاس و من تو پیچ سوگند هم ی نمونه دیدم زدا بود خیلی خوشگل شده بود موهاش تو هم یبار بخر بزن پیچ روغن دون ۴۰ میلشو میده ۶۵ ولی تو نی نی سایت یکی ۵۰ میلشو خریده بود ۵۰ فک کنم اسم پیچش یادم نیس

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑