2777
2789
عنوان

کات کردممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 38 پست
چطور

یه مساله رو ازش پنهون کرده بودم چون خیلی در مورد ازدواج جدی نبود ینی شرایطش جور نبود برا ازدواج تا امسال 

چندماهه خواستگاری کرد منم گفتم قضیه رو گفت اوکی ولی الان میگه چرا پنهون کردهدمیدونم کاملا حق داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا عین من. شدی. یعنی کپی برابر اصل

فقط من. هیچ وقت بهش دروغ نگفتم. حتی خودم بدتر نشون دادم. ولی دروغ نگفتم. همیشه صادق بودم باهاش. سر 100 تا سکه. که باید مهریه ام میشد. رفت. 

فقط من. هیچ وقت بهش دروغ نگفتم. حتی خودم بدتر نشون دادم. ولی دروغ نگفتم. همیشه صادق بودم باهاش. سر 1 ...

نمیدونم. آنقدر دلم براش تنگ میشه که حد نداره. ولی واقعا راهی ندارم. نمیتونم درستش کنم

دقیقا عین من. شدی. یعنی کپی برابر اصل

عزیزم ان شاالله بهترین ها قسمتت شه ، میدونی چیه این آقا انقد تو زندگیش سختی کشیده من میدونستم ممکنه کات کنیما ولی میخواستم تا سال بعد دوست بمونم که کاملا زندگیش اوکی شه بعد تموم ولی الان بدتر گند زدم ب زندگیش 

فقط من. هیچ وقت بهش دروغ نگفتم. حتی خودم بدتر نشون دادم. ولی دروغ نگفتم. همیشه صادق بودم باهاش. سر 1 ...

دروغ نه پنهون کردم ب خودمم اون موقع حق میدادم چون معلوم نبود فازش 

ولی یه چیزو فهمیدم اقایون خیلی راحت هستن هرچقدرم پایین باشن باز اعتماد بنفس دارن

اگه میدونی مرد زندگی و میشه بهش تکیه کرد و زندگی خوبی میتونی باهاش بسازی بهش بگو   بیا منطقی حرف بزنیم نه که خودتو کوچیک کنی.  بگو من اشتباه کردم ولی خوب این دلیل کارم بود

شماکه دیدید به هم نمی خوریدچراهمون موقع کات نکردید که اینقدر وابسته نشید😔 متاسفم !برات آرزوی سلامت ...

من دوسش داشتم گفتم شرایطش بهتر میشه با همچی کنار اومدم اونم علاقه داشت ولی نشد،الان فقط ب اینده اون فکرمیکنم