2789
عنوان

مرمری۱۳۷۲

448 بازدید | 10 پست

سلام مریم گلی جان تاپیک دیروزت رو دیدم. خیلی ناراحت شدم برای خودت و پسر گلت عزیزم.

نگران نباش الان یه سرچی تو اینترنت کردم گفته قند خون بچه های زیر ۵سال تا۲۰۰ هم باشه بعد از غذا تو رنج سلامت هست. ان شاءالله که مشکلی براش پیش نمیاد.... میدونم سخته اما این استرس اول به خودت ضربه میزنه بعدشم پسرت قشنگ درک میکنه و میدونه تو نگرانی و یه مشکلی هست.... اگر برات امکان داره تا یه هفته قند خونش رو تست نکن و بچه رو زیاد حساس نکن ببین وضعیتش فرقی میکنه یا نه....

ان شاءالله که هر چه زودتر خبرای خوبی از رادمهر کوچولو میشنوم.

😍😍😘😘

@مرمری1372  

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

سلام

خودمم دیگه قصد ندارم تا هفته بعد ۵شنبه چک کنم

ممنونم عزیزم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام خودمم دیگه قصد ندارم تا هفته بعد ۵شنبه چک کنم ممنونم عزیزم

سلام مریم جان حالت خوبه؟ مهراد جان چطوره؟

راستی قندش رو چک کردی از هفته ی قبل؟

@مرمری1372  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام مریم جان حالت خوبه؟ مهراد جان چطوره؟ راستی قندش رو چک کردی از هفته ی قبل؟ @مرمری1372   ...

سلام ممنون شما خوبی

دوروز پیش چک کردم خوب بود

امروز رنگو روش پریده و بی حوصله بود چک کردم بالا بود هیچی ام نخورده نمیدونم چشه😔

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام ممنون شما خوبی دوروز پیش چک کردم خوب بود امروز رنگو روش پریده و بی حوصله بود چک کردم بالا بود ...

ممنون عزیزم.

چقد بود؟😪 منتظر خبرای خوب بودم عزیزم

ممنون عزیزم. چقد بود؟😪 منتظر خبرای خوب بودم عزیزم

دوساعت بعد ناهار۱۶۵

تو نت که گفته بعد ناهار تا۲۰۰هم طبیعیه🤔

نه عزیزم دکتر گفت نهایت پر پرش بشه۱۴۰

نه عزیزم دکتر گفت نهایت پر پرش بشه۱۴۰

ان شاءالله که بهتر میشه... نترسیده بود وقتی قندش رو تست کردی؟ دختر من سن پسر شماست خیلی حساسه و استرس من رو قشنگ متوجه میشه و اونم استرس میگیره.

ان شاءالله که بهتر میشه... نترسیده بود وقتی قندش رو تست کردی؟ دختر من سن پسر شماست خیلی حساسه و استر ...

تو خواب بود متوجه نشد اصلا

من همیشه تو خواب میگیرم

تو خواب بود متوجه نشد اصلا من همیشه تو خواب میگیرم

ان شاءالله که روزای بهتری برای هردوتون تو راهه...ذکر الحمدلله زیاد بگو براش...شفادهنده ست.