2821
2789
عنوان

دوران عقد

161 بازدید | 8 پست

بچه ها بیاین بگین تو دوران عقد پیش خانوادتون چطوری و در چه حدی با نامزدتون برخورد میکنین یعنی بسته و باحیا یا نه خیلی عادی؟

و اینکه کسی هست ک بخواد دائما همرو راضی نگه داره😔؟من اینجوریم نمیدونم چکار کنم که اوکی بشم و پخته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیش خانواده ها ک سنگین و رنگینیم

با محبت و قربون صدقه میحرفیم باهم

اما مثلا بغل و بوس و اینا واسه خصوصی خودمون

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ما دوران عقد  اونور که بودیم خیلی راحت تر بودیم سمت خانواده همسرم ولی سمت خودمون که بیشتر هم اینور بودیم بخاطر موقعیت کاری که داشت همسرم سنگین تر بودیم ولی خوب هیچی مثل خونه خودتون نمیشه عروسیتون مشخص شده کیه؟یا شمام مثل ما تو کرونا نمیگیرید

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

مثل یه عضو خانواده ولی بوس و بغل مال خصوصیه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
 نه هنوز تا وقتی این محدودیت های کرونا باشه 

خوب اونجوری کارتون سختر میشه منم به همین هوا نشستم اگر زیاد نامزد بودین بنظرم یواش یواش اگه خونه داره پسره برید اونجارو تمیز کنید کم کم جهیزیه بچین توش اگه ندارید یجارو مثل ما اجاره کنید وسیله کم کم بخرید بعد برید تو خونتون حالا بعدا که کرونا تموم شد یه جشن میگیرید به اون حرفا دقت نکن که بدون عروسی رفت خونش بدون عروسی هم بگیری کلی داستان باید بشنوی یه آتلیه برید با جون و دل کلیپ بسازید چیه یه عده ادمو جم کنی غذا بدی خرج کنی اخرشم یه کوچولو پول بزارن تو پاکت و با کلی حرف پشتت تشکر کنن ازت

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز