مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
جانم چه تعهدی اخه بهش داری جز تینکه روح وروانتو باهاش بهم میریزی وقتی هیچ اتفاقی بینتون نیس.
بنظرم یا جدی وارد یک رابطه شو اونم با حضور خانواده ها یا کلا با گسی نباش که هی بخوای کات کنی وبایکی دیگه باشید اینجوری اسیب روحیش برات بیشتره
من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
چند وقته کاتین؟الان حالت خوبه با نبودش کنار اومدی؟
یک سال گذشته
حالم بد باشه یا خوب باید باهاش کنار بیام
چون با یکی دیگس
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست