2777
2789
عنوان

مادرشوهر

264 بازدید | 19 پست

شوهرم هر کار خوبی میکنه برای مادر شوهرم اون بهونه میگیره و نباید از گل نازک تر بهش بگه یا قهر میکنه شوهرم خودشو سرزنش میکنه میگه نکنه بد با مادرم حرف زدم که اینجوری شد و اون با من قهر کرد 

مقصر مادرشوهرمه 

من حرص میخورم واقعا انگار دست شوهر من نمک نداره براش آخرش هم شوهرم طرفداریشونو میکنه 

به نظرتون من چیکار کنم 

دخالت نکن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه‌ بزارید مادرشون براشون ناز کنه به شما که ضرر نمیرسونه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
مادر شوهر هوو دوم 

دقیقا.یه کم شوهرم باهامون خوش رفتاری کنه،مادرشوهرم آتیش می گیره.انگار هوومه.الانم بچه هام خوابن نصف شبی هی تلفن پشت تلفن که فردا بیا منو ببر گردش،تو این کرونا..نه خواب داره،نه استراحت داره،فقط آینه ی دق منه،الهی گوشیش منفجر شه راحت شم از دستش

هیچی مادرشه  

فقط رو مخ شوهرت کار کن که عزیزم دستت نمک نداره هرکاریم کنه به چشم نمیای البته غیرمستقیم...

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...