2777
2789
عنوان

لباس عروس

326 بازدید | 20 پست

بچه ها بیاید نظر بدین و راهنمایی کنید لطفا ♥️

من انشالله تو مرداد میخوام برم سر خونه زندگی خودم و حالا بخاطر این کرونا نمیخوایم جشن بزرگ عروسی بگیریم،

میخوام برم آرایشگاه و آتلیه هم برم عکسامو بگیرم و شب هم تو یه رستوران باغ فامیل درجه یک رو یه شام بدیم.

حالا برای آتلیه یه لباس چشممو گرفته ک عکسشو میزارم براتون ک نظر بدین. اما مشکل اصلی اینه که تو اون باغ رستوران چی بپوشم🥺🥺🥺 یا اصن خیلی مسخره نیست ک تو رستوران یه شام کوچیک بدیم بعنوان شام عروسی؟؟

بیاین نظر بدین، عکس لباسم میزارم

آره لباس قشنگیه

خوشبخت شی الهی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم لباس عالی هم شام عالی

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
خیلی خوشگله. عااااالیه.  نه عزیزم چرا زشت باشه؟ الان دیگه همه همینجوری عروسی میگیرن

ممنون عزیزم🌹 آخه خانوادم میگن تو دختر اول ما هستی که داری عروس میشی و بدون مراسم یه جوریه،  انگاری خیلی دلشون رضا نیست به این شام کوچیک 

عزیزم لباست خیلی زیباست مبارک باشه 💛

لباس تو رستوران هم به نظرم هین پوشیدست  

البته فکر می کنم دستان دیده میشه که اگه دوست نداری می تونی برای رستوران ساق دست سفید یکسره زیرش بپوشی

اره خیلی نازه😊 منم نگرانم حرف مردم و فامیلا هستم ک مبادا مسخره کنن 

من همین مراسم کوچیکم نگرفتم

اگه بخوای به حرف فامیل باشی که اصلا حق زندگی نداری

عزیزم از ته قلبم میگم ایشاالله خوشبخت شی 😘😍😍

خیلی شیکه لباست هم اینکه میتونی جلو همه بپوشیکار خوبی میکنی عروسی نمیگیری چند نفر از فامیللمون خیلی شیک و مجلسی تو یک رستوران دعوت کردن و یک دورهمی به حساب گرفتن خیلی خوشم اومد به نظرم از عروسی و این همه ریختو پاش بهتره خوشبخت بشی عزیزم